Άγριες Μέλισσες:  Η Πηνελόπη κλείνει στη Φυλακή Δούκα και τον Μελέτη

Άγριες Μέλισσες :Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες, καθώς η Πηνελόπη κλείνει Φυλακή Μελέτη και Δούκα.

Η Πηνελόπη δείχνει πως δεν έχει πλέον συναισθήματα για τους δικούς της ανθρώπους ,η εκδίκηση είναι ο μόνος στόχος της τώρα.   

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη κλείνει στη Φυλακή Δούκα και τον Μελέτη

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης θα μετανοήσει για όλα

Η Πηνελόπη Σεβαστού, όπως εδώ και πολύ καιρό σας είχε αποκλειστικά γράψει το okmag, ποτέ δεν θα ξεχάσει τον άδικο χαμό του άντρα της, εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού. Δολοφονήθηκε ύστερα από εντολή που είχε δώσει ο Μελέτης και ο Δούκας στους Άβαντες και στον αδερφό του Ακύλα Μεγαρίτη.

Η Πηνελόπη δεν έχει πια κανένα συναίσθημα για την οικογένεια της, παρα μόνο θυμό για τον χαμό του άντρα που την αγάπησε όσο κανείς άλλος. Θα ζητήσει να ανοίξει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας του και θα ξεκινήσει έναν νέο αγώνα. Ο στόχος της είναι όχι μόνο για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατό του αλλά και να δει να τιμωρούνται ο Μελέτης και ο Δούκας Σεβαστός που εκείνη την περίοδο θα έχει χάσει όλη του την δύναμη.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι γίνεται πεδίο μάχης

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη κλείνει στη Φυλακή Δούκα και τον Μελέτη

Οι σεναριογράφοι φτάνοντας στην ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΟΚ, θέλουν να κλείσουν όλα τα κεφάλαια των πρωταγωνιστών και να περάσουν το μήνυμα της δικαιοσύνης που αργά ή γρήγορα έρχεται.

Η Πηνελόπη κλείνει Φυλακή Μελέτη και Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη κλείνει στη Φυλακή Δούκα και τον Μελέτη

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η απόπειρα αυτοκτονίας της Μυρσίνης συγκλονίζει

Θα δούμε τον Δούκα για πρώτη φορά να μην μηχανορραφεί υπέρ του και θα αφεθεί στη μοίρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στο φινάλε της σειράς θα παραδεχτεί τα κρίματά του και για πρώτη φορά οι τηλεθεατές θα τον δουν να λυγίζει, να πονά και στο τέλος να αυτοτιμωρείται ζητώντας μόνο συγχώρεση.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 45 , 46 , 47 , 48

Από την άλλη, ο Μελέτης μέχρι την τελευταία στιγμή θα σταθεί στο πλευρό του Δούκα και θα τον δούμε να δέχεται την τιμωρία από την Πηνελόπη. Θεωρεί πως τελικά το τέλος του ίσως είναι και η λύτρωση στη ζωή του. Ωστόσο, μέχρι τότε θα συνεχίζει να εγκληματεί και λίγο πριν από το τέλος θα ζητήσει την βοήθεια του παπα-Γρηγόρη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close