Άγριες Μέλισσες: Η πρόταση του Ακύλα στον Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την αναπάντεχη πρόταση του Ακύλα στον Δούκα.

Αχ βρε Ακύλα δεν το βάζεις κάτω ε;;;Η αλήθεια είναι πως όταν ρίχνεις τα μούτρα σου το ευχαριστιόμαστε σουπιάααααα .

Ο Ακύλας διαπιστώνει πως τα περιθώρια πια έχουν στενέψει γι’ αυτόν στις Άγριες Μέλισσες και έτσι αποφασίζει να προτείνει στον Δούκα να ξανά συνεργαστούν με σκοπό να φτάσουν στην κορυφή και να υλοποιήσουν το σχέδιο του αεροδρομίου με το οποίο μαζί ξεκίνησαν να σχεδιάζουν. Ποια θα είναι η απάντηση του Δούκα; Θα δεχθεί ή όχι την πρόταση συνεργασίας του;

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη με Ρένα προσπαθούν να πάρουν με το μέρος τους το Σέργιο

Τι θα δούμε απόψε 28/2 στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Ακύλας κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Δούκα, ο οποίος ζητά τη συμμαχία των γιων του. Η Πηνελόπη αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της και να μάθει όσα κρύβει ο Μελέτης. Η Μυρσίνη κάνει μυστικές συνεννοήσεις με τη Ρένα, ενώ ο Σέργιος είναι χαρούμενος που βρίσκονται και πάλι όλοι μαζί.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη με Ρένα προσπαθούν να πάρουν με το μέρος τους το Σέργιο

Ο Πέτρος και ο Λάμπρος ανοίγουν τα χαρτιά τους στον Λάκη, με κίνδυνο να πέσουν σε παγίδα. Ο Σταμάτης ζητάει από τον Παναγιώτη να μεσολαβήσει για χάρη του στη Βιολέτα, ενώ το χωριό αποδέχεται, επιτέλους, τον Κυριάκο. Σύμφωνα με το Youfly.com  η Ασημίνα ζητά από τον Πέτρο να γράψει στην Ελεύθερη Ελλάδα, ενώ η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Δούκας έχει συμμαχήσει με τον Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για τις αγαπημένες σας σειρές στο Daddy-Cool.gr

 

Close