Άγριες Μέλισσες: Η νέα συμμαχία που σοκάρει – Ποιος βοηθάει την Ζωή;

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε συμμαχία που σοκάρει – Ποιος βοηθάει την Ζωή;

Μεγαρίτη, πότε θα σε δούμε επιτέλους μακαρίτη; Η Ζωή έχει αναπάντητα ερωτήματα στην Τοποθεσία Διαφάνι.


Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες σοκάρουν και καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό όλο και περισσότερο. Αυτή τη φορά spoiler δείχνει ότι η Ζωή από τις Άγριες Μέλισσες έχει βρει έναν αληθινό σύμμαχο. Μάλιστα αυτή η συμμαχία σοκάρει. Ποιος βοηθάει την Ζωή; Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος ξεσκεπάζει τον Ακύλα

Η Ζωή Μεγαρίτη από τις Άγριες Μέλισσες θα βρει έναν αληθινό σύμμαχο από εκεί που δεν το περιμένει. Συγκεκριμένα βλέποντας πως ο Ακύλας δέχεται απανωτά χτυπήματα από όλους, συνειδητοποιεί πως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δώσει και αυτή την χαριστική βολή.

Δείτε ακόμα Άγριες Mέλισσες : Ο Δούκας ρισκάρει τα πάντα για το Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες-spoiler-η-νέα-συμμαχία-για-την-Ζωή-

Μάλιστα η Ζωή είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα. Θέλει να κάνει τον σύζυγό της να υποφέρει και να γλιτώσει από αυτήν την φυλακή που έχει εγκλωβιστεί τόσο καιρό. Για να τα καταφέρει όμως χρειάζεται βοήθεια και φαίνεται πως αυτή η βοήθεια θα έρθει από εκεί που κανείς δεν περίμενε.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες : H προαγωγή του Ζάχου και τα νέα πλάνα του Λευτέρη

Ο Λευτέρης αρνείται να συμμαχήσει μαζί της διότι φοβάται πως ο πατέρας του θα τον υποβάλλει ξανά σε βασανιστήρια και δεν αντέχει. Έτσι, ανακοινώνει στην μητέρα του πως θα γίνει ένας καλός και αγαπητός γιός για να κάνει τον πατέρα του περήφανο. Φυσικά για τον ίδιο στόχο παλεύει και η Κορίνα.

Άγριες Μέλισσες-spoiler-η-νέα-συμμαχία-για-την-Ζωή-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Θα σου πάρω το παιδί- Ο Νικηφόρος απειλεί

Ποιος λοιπόν θα είναι ο σύμμαχος της Ζωής; Σύμφωνα με το My Tv και την Σοφία Τσίρκα η Αιμιλία αποφασίζει να σταθεί στο πλάι της αδερφής της ύστερα από πολλά χρόνια που στηρίζει τον Ακύλα. Αφήνει στην άκρη τα συναισθήματά της για εκείνον και κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την μικρή της αδερφή.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 77 , 78 , 79 , 80

Έτσι λοιπόν οι δύο αδερφές ήρθε η στιγμή να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πολεμήσουν τον άνθρωπο που μόνο κακό έχει κάνει ως τώρα στην οικογένειά τους. Η Ζωή και η Αιμιλία κάνουν συμμαχία και καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ξεφύγουν από τα δίχτυά του Ακύλα και να βάλουν ένα τέλος στην παράνοια.

Άγριες Μέλισσες-spoiler-η-νέα-συμμαχία-για-την-Ζωή-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close