Άγριες μέλισσες : Η Ρένα εκβιάζει την Ασημίνα

Άγριες μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς αισχρά η Ρένα εκβιάζει την Ασημίνα πως θα πει την αλήθεια στο Σέργιο. Πως θα αντιδράσει η Ασημίνα;

Η Ρένα είναι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που δεν έχει όρια πρέπει και όχι στην ζωή της. Ο Νικηφόρος θέλοντας να ξεπεράσει την Ασημίνα δεν θα δει καθαρά τον χαρακτήρα της Ρένας.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Γάμος της Δρόσως με τον Κωνσταντή είναι γεγονός

Άγριες μέλισσες : Η Ρένα εκβιάζει την Ασημίνα

Ο Νικηφόρος κάνει πρόταση γάμου στη Ρένα και η Ασημίνα χωρίζει τον Πέτρο για να είναι με τον πρώην άντρα της.  Μπέρδεμά ε; Όταν όμως μαθαίνει τα καθέκαστα, στεναχωριέται και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η Ασημίνα Πίστεψε πως θα μπορούσαν να είναι ξανά μαζί, ύστερα μάλιστα από το φιλί που αντάλλαξαν τα Χριστούγεννα, και η είδηση αυτή τη θυμώνει και αποφασίζει να τον διεκδικήσει, Την ημέρα που ο Νικηφόρος πάει να ζητήσει την Ρενα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Όλα όσα θα δούμε μέχρι τον Φεβρουάριο

Άγριες μέλισσες : Η Ρένα εκβιάζει την Ασημίνα

Μόνο που η Ρένα δεν είναι εύκολος αντίπαλος και παράλληλα κρατάει την Ασημίνα στο χέρι με το μυστικό για το ποια είναι η πραγματική μητέρα του Σέργιου.

Άγριες μέλισσες : Η Ρένα εκβιάζει την Ασημίνα

Η Ρένα εκβιάζει την Ασημίνα

 

Δεν ξέρουμε αν τελικά θα γίνει ο γάμος, πάντως η Ρένα καθοδηγείται από τη Μυρσίνη, για όλα αυτά που θα κάνει από δω και μπρος

Η Ρένα θα αρχίσει να ανακατεύεται στη ζωή του και να την κάνει άνω κάτω. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως επεμβαίνει ακόμη και στο πότε θα βλέπει τον γιο του! Ο αντρικός εγωισμός του Νικηφόρου από την άλλη, δεν θα τον αφήσει στην αρχή τουλάχιστον να δει καθαρά που έχει μπλέξει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: O Δούκας βοηθάει τον Λάμπρο

Άγριες μέλισσες : Η Ρένα εκβιάζει την Ασημίνα

Τι θα γίνει μόλις μάθει ο Νικηφόρος για την σχέση της Ρενα με την Μητέρα του; Και ακόμη καλύτερα, πως θα αντιδράσει όταν μάθει για τον εκβιασμό της Ρένας; Αν ισχύει όντως το spoiler για αυτό τον φριχτο εκβιασμό, θέλουμε να πιστεύουμε πως και γάμος να έχει προηγηθεί θα επέλθει άσχημος χωρισμός!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close