Άγριες Μέλισσες: Ο Γάμος της Δρόσως με τον Κωνσταντή είναι γεγονός

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι με πολλές ανατροπές καθώς Ο Γάμος της Δρόσως με τον Κωνσταντή είναι γεγονός.

Δρόσω και Κωνσταντής παντρεύονται τελικά. 

Μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης του Κωνσταντή με τη Ζωή, η Δρόσω νιώθει προδομένη και προς στιγμήν η σχέση τους περνάει κρίση, με αποτέλεσμα την αναβολή του γάμου τους. Ο Ακύλας, Θέλοντας να τον εκδικηθεί, τον βάζει στο στόχαστρο και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Όλα όσα θα δούμε μέχρι τον Φεβρουάριο

Άγριες Μέλισσες: Ο Γάμος της Δρόσως με τον Κωνσταντή είναι γεγονός

Ο Γάμος της Δρόσως με τον Κωνσταντή είναι γεγονός

Αυτό θα τον φέρει ξανά κοντά με τη Δρόσω η οποία και είναι αποφασισμένη να τα διαγράψει όλα και να κάνει μία νέα αρχή μαζί του. Κι αν αναρωτιέστε, Ναι, θα παντρευτούν σύμφωνα πάντα με το περιοδικό TVsirial.

Στο ενδιάμεσο όμως όταν χωρίσει θα γνωρίσει τον Δάκη, έναν γοητευτικό σκηνοθέτη που θα της δώσει όλα όσα σε αυτή τη φάση της ζωής της έχει ανάγκη. Τον γοητευτικό σκηνοθέτη με το αγγελικό πρόσωπο υποδύεται ο ηθοποιός Σόλων Τσούνης. Θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια να κάνει την εμφάνιση του στη δραματική σειρά του AΝΤ1.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας πέφτει στη παγίδα της Βιολέτας

Η Δρόσω, προδομένη από τον Κωνσταντή, αφήνεται να την παρασύρει ο Δάκης σε περίεργα μονοπάτια με κίνδυνο τη ζωή της –όπως σας είχε γράψει το okmag. Ο Δάκης έχει πολλά κρυμμένα μυστικά που η Δρόσω θα αργήσει πολύ να ανακαλύψει. Ο Κωνσταντής, που αγαπά πραγματικά τη Δρόσω, δεν έχει σκοπό να την αφήσει στα χέρια του Δάκη. Παρά τις προσπάθειές του, η Δρόσω δεν του συγχωρεί όλα όσα της έκανε και ο Κωνσταντής θα ζητήσει την βοήθεια του Νικηφόρου.

Άγριες Μέλισσες: Ο Γάμος της Δρόσως με τον Κωνσταντή είναι γεγονός

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεται

Ο Νικηφόρος, άθελα του, θα αποκαλύψει στη Μυρσίνη τη σχέση της Δρόσως με τον Δάκη και η πανούργα κυρία Σεβαστού θα αναλάβει δράση. Η Μυρσίνη θα πληρώσει όσο όσο για να δει τη Δρόσω να καταστρέφεται από τον εραστής της, που λατρεύει την καλή ζωή και τις ανέσεις.

Ο Δάκης κάνει μαριονέτα τη Δρόσω στα χέρια του και δημιουργεί πολλά προβλήματα στις ζωές των πρωταγωνιστών, με την Μυρσίνη να έχει μοναδικό σκοπό την εκδίκηση. Ο Κωνσταντής, που έχει καταρρεύσει από την πλοκή που έχει πάρει η ζωή του, θα δεχτεί την βοήθεια της Πηνελόπης. Η αδερφή του θα αποκαλύψει το βρώμικο σχέδιο της μητέρας τους.

Άγριες Μέλισσες: Ο Γάμος της Δρόσως με τον Κωνσταντή είναι γεγονός

Δείτε ακόμη Άγριές Μέλισσες: Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Πως θα ενωθούν τα παζλ αν ισχύουν όλα τα παραπάνω spoilers  και το ζευγάρι θα καταφέρει να είναι ξανά μαζί και μάλιστα να παντρεύονται;

Και αν γίνει αυτός ο γάμος μάλλον έρχεται το οριστικό τέλος για Νικηφόρο και Ασημίνα; (Ελπίζουμε πως όχι γιατί είμαστε και μεις στους ΑΝ που αγαπάμε να είναι μαζί επιτέλους η Ασημίνα και ο Νικηφόρος)

Μας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις οι δαιμόνιοι σεναριογράφοι της σειράς.

Close