Άγριες Μέλισσες:O Δούκας βοηθάει τον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Δούκας βοηθάει τον Λάμπρο.

ο Δούκας διώχνει τον Ζάχο από το Διαφάνι και βοηθάει τον Λάμπρο. 

Άγριες Μέλισσες:O Δούκας βοηθάει τον Λάμπρο

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο καταιγιστικές είναι οι νέες εξελίξεις! Η δημοφιλής σειρά του ANT1 έχει συνεχώς ανατροπές και οι ήρωες βλέπουν τις ζωές τους να αλλάζουν δραστικά… Τί σχέση θα αποκτήσουν ο Δούκας και ο Λάμπρος στη συνέχεια της σειράς Άγριες Μέλισσες;

Ο Δούκας, όσο περνά ο καιρός δεν θυμίζει τον παλιό σκληρό εαυτό του. Όλοι βλέπετε τον έχουνε εγκαταλείψει. Νιώθει τύψεις για όσα έχει κάνει και προσπαθεί να βρει στηρίγματα. Βλέποντας ξανά το Λάμπρο στο Διαφάνι, ο Δούκας θυμάται τι κακό έχει κάνει στην οικογένεια του αδελφού του.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έτσι ακυρώνεται ο Γάμος του Κωνσταντή και της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες:O Δούκας βοηθάει τον Λάμπρο

Δείτε επίσης : Άγριές Μέλισσες: Δούκας και Νικηφόρος ενώνονται ενάντια στον Ακύλα

Ψάχνει τρόπο να έρθει κοντά στον ανιψιό του, προσπαθώντας να βρει να τρόπο να τον βοηθήσει. Παράλληλα, μαθαίνει για τις φοβίες του ανιψιού του με το ταγματάρχη Ζάχο Λυκογιάννη.

O Δούκας βοηθάει τον Λάμπρο

Ο Λάμπρος, αρχικά διστάζει, αλλά είναι τόσο ευάλωτος συναισθηματικά πλέον λόγω των όσων του έχουν συμβεί που στη πορεία θα δεχθεί τη βοήθεια του Δούκα.

Ο Λάμπρος ζηλεύει πολύ το Ζάχο Λυκογιάννη, καθώς θεωρεί ότι ο τελευταίος μπορεί να του «κλέψει» τη μοναδική του αγάπη την Ελένη.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα διεκδικεί ανοιχτά τον Νικηφόρο

Άγριες Μέλισσες:O Δούκας βοηθάει τον Λάμπρο

Σε μια στιγμή αδυναμίας, ο Λάμπρος δέχεται τη βοήθεια που του προσφέρει ο Δούκας, στις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος του υπόσχεται ότι θα φροντίσει να διώξει από το Διαφάνι το Ζάχο σύμφωνα με το youfly.com  Πράγματι, δεν θα αργήσει να έρθει η μέρα που ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης θα πρέπει να εγκαταλείψει το Διαφάνι.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close