Άγριες μέλισσες: Η Ρένα μπαίνει στη ζωή του Νικηφόρου και την αναστατώνει

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις  στις Άγριες Μέλισσες με τη μια ανατροπή να διαδέχεται την άλλη. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του αφήνοντας  πίσω την Ασημίνα μετά την έκδοση του διαζυγίου. Μια νέα γυναίκα  θα του τραβήξει το ενδιαφέρον και θα κάνει τα πάντα για την προσεγγίσει.

Νέα γυναίκα στη ζωή του Νικηφόρου

Ο Νικηφόρος, μετά την έκδοση του διαζυγίου του µε την Ασημίνα, είναι έξαλλος, καθώς πιστεύει πως ο Πέτρος έπαιξε ρόλο στην απόφασή της. Ο ίδιος αποφασίζει να τον συναντήσει και, όπως θα δούμε, φέρνει σε δύσκολη θέση τον Πέτρο µε όσα του λέει. Αργότερα, όμως, η Ασημίνα μαθαίνει για τη συνάντησή τους και το πρώην ζευγάρι συγκρούεται έντονα ακόμη µία φορά. Το ίδιο βράδυ, ο Νικηφόρος έχει στο νυχτερινό κέντρο µία ιδιαίτερη γνωριμία. Συγκεκριμένα, συναντάει µία γυναίκα, τη Ρένα, η οποία τον γοητεύει και θέλει να την προσεγγίσει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: H Ελένη θυσιάζει τη ζωή της για να σώσει το Λαμπρό

Άγριες μέλισσες: Η Ρένα μπαίνει στη ζωή του Νικηφόρου και την αναστατώνει

Στον ρόλο της Ρένας, η Μελίνα Λεφαντζή.

Εν τω μεταξύ, η Ασημίνα αναλαμβάνει τη θέση της κοσµικογράφου στην εφημερίδα και κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση της νομαρχίας, η οποία πραγματοποιείται στο νυχτερινό κέντρο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 25 , 26 , 27 , 28

Στη δεξίωση, τα πράγματα κυλάνε ομαλά για τους προσκεκλημένους, όχι όμως για όλους, καθώς η συνύπαρξη του Δούκα και της Μυρσίνης µε την Ασηµίνα και τα παιδιά τους θα φέρουν τριγμούς, ενώ ο Πέτρος θα γίνει στόχος του Ακύλα. Και όσο ο Νικηφόρος αντιλαμβάνεται πως η απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και την Ασηµίνα είναι πια αγεφύρωτη, θέλει και εκείνος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Έτσι, ζητάει από τη Ρένα να βγουν ραντεβού.

Στον ρόλο της Ρένας, η Μελίνα Λεφαντζή.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close