Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 25 , 26 , 27 , 28

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 25 , 26 , 27 , 28  . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 25στις 08/11/2021

επεισόδιο 25

Ο Νικηφόρος συναντιεται με τον  Πέτρο και τον φέρνει σε πολύ δυσκόλη θέση. Τόσο με τα λόγια όσο με την στάση του.Η Ασημίνα μαθαίνει για τη συνάντηση τους και το πρώην ζευγάρι θα συγκρουστεί πολύ άσχημα. Η γνωριμία του Ακύλα με τον Μπάμπη θα  αρχίσει πολύ στραβά.  Ο Μπάμπης θα δείξει τα αληθινά του συναισθήματα στον Ακύλα και ο Κυριάκος δεν μπορεί να εξομαλύνει την κατάσταση. Ετσί ο Μπάμπης, μπαίνει ξανά στο στόχαστρο του Ακύλα.

Η πρόβα της Δρόσως με τον Λευτέρη θα πάρει απρόσμενη τροπή μετά το φιλί τους, ενώ ο Ακύλας πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την έγκριση του αεροδρομίου, απ’ το καθεστώς.

Δείτε επίσης: Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 21 , 22, 23, 24

Την ίδια ώρα ο Δούκας έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του… Ενά μυστικό από το παρελθόν έρχεται ξανά στην επιφάνεια, μέσα απο τα γράμματα του πατέρα του. Την ιδιά στιγμή η Αντιγόνη θα φέρει τα πάνω- κάτω.

Ο Νικηφόρος θα έχει στο μαγαζί του μια ιδιαίτερη γνωριμία. Η Ζωή θα ενημερώσει τον Κωνσταντή πως ο Ακύλας έχει στοχοποιήσει τις αδερφές Σταμίρη ενώ ο Λάμπρος , μετά απο καιρό θα βρεθεί μπροστά σε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο26στις 09/11/2021

επεισόδιο 26

Η μεγάλη μέρα της συνάντησης έφτασε για το ζευγάρι. ο Λάμπρος έχει αγκαλιά τη γυναίκα της ζωής του. Η Ελένη με δάκρυα στα μάτια τον σφίγγει στην αγκαλιά του  και του δίνει κουράγιο. Η Ελένη όμως  υποψιάζεται πως ο Ζάχος αμφιβάλλει για τον Λάμπρο και δεν του έχει ακόμη εμπιστοσύνη. Η επίσκεψη του Πέτρου στο σπίτι της Ασημίνας δεν θα πάει όπως υπολογίζει ενώ η Δρόσω σκέφτεται συνεχώς το φιλί της με τον Λευτέρη.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Θα χωρίσει ο Δούκας την Μυρσίνη για χάρη της Αντιγόνης;

Ο Δούκας είναι ταραγμένος από την εξομολόγηση της Αντιγόνης ενώ τη Μυρσίνη την πνίγουν οι υποψίες. Καταλαβαίνει τις προθέσεις της Αντιγόνης καθώς εκείνη, φλερτάρει το Δούκα απροκάλυπτα. Η μερα που θα γίνει η γιορτή για την υπογραφή των συμβολαίων κανονίζεται στο μαγαζί των Σεβαστών και ο Νικηφόρος έρχεται σε σύγκρουση με το Νώντα.

Ο Προκόπης  θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη. Η Ασημίνα αναλαμβάνει τη θέση της κοσμικογράφου στην εφημερίδα και κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση της νομαρχίας ενώ η Δρόσω θα βρεθεί μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο27στις 10/11/2021

επεισόδιο 27

Στη δεξίωση που πραγματοποιείται στο νυχτερινό κέντρο του Κωνσταντή και του Νικηφόρου τα πράγματα κυλάνε ομαλά για τους προσκεκλημένους, όχι όμως  και για την οικογένεια.  Η συνύπαρξη του Δούκα και της Μυρσίνης με την Ασημίνα και τα παιδιά ,θα φέρουν τριγμούς,  και η ένταση δεν θα αρχίσει να φανεί.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Spoiler : Λενιώ και Λάμπρος γίνονται γονείς

ο Πέτρος θα γίνει στόχος του Ακύλα, ενώ η αποκάλυψη ενός παράνομου δεσμού ,προμηνύει καινούρια προβλήματα, μια ανίερη συμμαχία φαίνεται να γεννιέται κι ένας παλιός έρωτας σιγοβράζει ακόμα. Μιλάμε για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω. Ο Κωνσταντής προσπαθεί να την διεκδικήσει πάλι.

Η Ελένη αφού πληροφορείται τα δυσοίωνα νέα για τον Λάμπρο, επιδίδεται σ’ έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να τον γλυτώσει. Θα επισκεφθεί μια γυναίκα που θ’ αποδειχθεί η απόλυτη καταστροφή της και θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της.Τότε αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον εχθρό κατάματα.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο28 στις 11/11/2021

επεισόδιο 28

Η Ελένη προκαλεί ανοιχτά τον Ακύλα, με τέτοιο τρόπο που φοβάται μήπως η Σταμίρη  έχει μάθει το σατανικό του σχέδιο.  Ο Λαμπρος είναι απελπισμένος μέχρι τη στιγμή που δέχεται πρόταση για να  αποδράσει από το στρατόπεδο ενώ ο Προκόπης παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Η Ζωή βρίσκεται στριμωγμένη καθώς ο Μελέτης ξέρει το μυστικό της και την απειλέι πως θα το αποκαλύψει στον Ακύλα.  Ο Πέτρος καταρρακωμένος μαθαίνει την αλήθεια για τον αδερφό του και παραδέχεται στην Ελένη πως είναι μέλος της ΕΑΚ, όπως και η Ασημίνα.

Η Μυρσίνη υποψιάζεται πως η Αντιγόνη πολιορκεί τον Δούκα. Ο Κωνσταντής προσπαθεί να προσεγγίσει τη Δρόσω ενώ ο Νικηφόρος ζητά από τη Ρένα να βγούνε ραντεβού.

Δείτε ακομη Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος καταδικάζεται σε θάνατο και η Ελένη ενώνεται με τη Ζωή Μεγαρίτη

Το δάνειο που πήρε η Ουρανία για τον Σαραντόπουλο, έχει προκαλέσει τριγμούς στον γάμος της με τον Κυριάκο, ενώ η Σοφούλα δε νιώθει έτοιμη να βρεθεί ερωτικά με τον Άγγελο που νιώθει απόρριψη.

Η Ελένη βρίσκεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα καθώς ο Σαράφης φέρνει άσχημα νέα για τον Λάμπρο: Της ανακοινώνει πως θα περάσει στρατοδικείο και η ζώη του κινδυνεύει. Τότε η Ελένη αποφασίζει να παίξει και το τελευταίο της χαρτί

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 29 , 30 ,31 ,32

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close