Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία πράξη για Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς αυτή είναι η τελευταία πράξη για Μυρσίνη.

ΔΙΔ ΒΑΛΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ

Η Μυρσίνη μετά τον θάνατο του Δούκα χάνει κάθε διάθεση για ζωή και παραιτείται. Κλείνεται στον εαυτό της και αρνείται να φάει! Η εικόνα της δεν θυμίζει σε τίποτα την ισχυρή γυναίκα που όλοι θαύμαζαν.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Θα βρουν επιτέλους στο τέλος την ευτυχία που τους αξίζει

Παθαίνει τρία εγκεφαλικά που την αφήνουν ανήμπορη να εξυπηρετήσει τον εαυτό της. Η μόνη συντροφιά, εκτός από την Αγορίτσα η οποία μένει και τη φροντίζει, είναι τα οράματα που έχει από το παρελθόν. Πλέον η ζωή για την Μυρσίνη δεν έχει κανένα νόημα.

Τα παιδιά πηγαίνουν και τη βλέπουν αλλά έχουν τις ζωές τους.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας έρχεται αντιμέτωπος με τον Ακύλα

Λίγο πριν το τέλος, όλη της η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια της. Ένα δάκρυ κυλάει στα μάγουλά της! Καταλαβαίνει πως τα είχε όλα και έχασε τα πάντα.

Για ένα μίσος χωρίς αιτία κατέστρεψε τόσες ζωές και σκόρπισε το θάνατο, χάνοντας την μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Τα συγκινητικά backstage video και οι φωτογραφίες από το τέλος

Το τέλος της άλλοτε μεγάλης κυρίας του Διαφανιου δεν θα είναι χωρίς λάμψη γιατί θα την δώσει η Μυρσίνη με την ερμηνεία της.

Το όραμα του Δούκα να την κοιτάζει χαμογελαστός και γεμάτος έρωτα, για εκείνη θα είναι το τελευταίο που βλέπει πριν κλείσει τα μάτια της για πάντα. Με ένα νεύμα του θα την πάρει κοντά του και το σαγαπώ θα αντηχήσει παντού…

Εκεί, έχει δοθεί στην Διδασκάλου ένας μονόλογος, που πραγματικά από ότι μαθαίνουμε, θα δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας. Η Διδασκάλου, ο Γεροντιδάκης, ο Κακούρης και η Κίτσιου κρατάν το τέλος πάνω τους, και πιστέψτε με θα κλαίει όλη η Ελλάδα με το φινάλε.

Η Διδασκάλου θα πει σε αυτόν τον μονόλογο όσα δεν έχει εξομολογηθεί μέχρι τώρα σε κανέναν. Και ίσως αυτήν τη σκηνή, τη περιμένω περισσότερο από όλες .

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close