Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ντούνιας έρχεται αντιμέτωπος με τον Ακύλα. 

Αχ ρε Ακύλα, μόνο εσύ δεν θα μας λείψεις με την λήξη της σειράς. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Τα συγκινητικά backstage video και οι φωτογραφίες από το τέλος

Ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφαση του να φύγει καθώς μόνο έτσι καταφέρνει να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του μακριά από τη Βιολέτα και όσα τον πληγώνουν στο Διαφάνι.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η λύτρωση, η τιμωρία, η τελική αναμέτρηση και το ευτυχισμένο τέλος

Την ίδια ώρα η Μυρσίνη βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση έπειτα από όσα μαθαίνει για την κρυφή ζωή του γιου της, του Σέργιου αλλά και το γεγονός πως εκείνος έχει αποκτήσει κρυφά ένα παιδί. Η Μυρσίνη μάλιστα θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της παρά της αποκαλύψεις της Αγορίτσας.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω

Από την άλλη ο Ντούνιας αντιδράει στην παράνοια του Ακύλα και από σύμμαχος γίνεται εχθρός του. Ο πρώτος μάλιστα αναλαμβάνει δράση και καταφέρνει να γλιτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα  προκειμένου να γλιτώσουν από τους άντρες του.

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μαλλί με μαλλί Αγορίτσα – Μυρσίνη

Σύμφωνα με το myTv, την ίδια στιγμή έχει στηθεί μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του Μεγαρίτη και για αυτό ο Ζάχος, ο Πέτρος και ο Άγγελος τους ακολουθούν μέσα στο δάσος και η νύχτα βάφεται με αίμα.

Δείτε ακόμα Ο Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες στο Μαύρο Ρόδο

Ανάμεσα στους άνδρες προκαλείται μία άγρια συμπλοκή και ο καθένας από αυτούς γυρεύει εκδίκηση για τον δικό του άνθρωπο που χάθηκε άδικα εξαιτίας του Μεγαρίτη.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μπαίνει η Ζέτα Μακρυπούλια στην σειρά

Ωστόσο προκειμένου να υπερασπιστούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα κάποιοι χάνουν τη ζωή τους και κάποιοι τραυματίζονται το επόμενο πρωί. Όλοι μετρούν νεκρούς και ο Ζάχος είναι αγνοούμενος.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη τρελαμένη παίρνει τους δρόμους

Εν τω μεταξύ η Πηνελόπη βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο της Αντιγόνης και μαζί πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου.

Άγριες Μέλισσες-Ντούνιας-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close