Άγριες μέλισσες: Η ζήλια του Λάμπρου θα φτάσει την Ελένη στα άκρα

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς η ζήλια του Λάμπρου θα φτάσει την Ελένη στα άκρα.

Η σχέση της Ελένης Σταμίρη με τον Λάμπρο Σεβαστό στις Άγριες Μέλισσες έχει περάσει από σαράντα κύματα με το ζευγάρι να συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό με τον έρωτά του. Ο Λάμπρος, που σε λίγες μέρες θα αφεθεί ελεύθερος και θα βγει από την φυλακή, θα έρθει αντιμέτωπος με ένα συναίσθημα πρωτόγνωρο για εκείνον και η σχέση του με την Ελένη θα κινδυνεύσει. Ο Λάμπρος, βγαίνοντας από τη φυλακή, θα διαπιστώσει πως ο Ζάχος Λυκογιάννης δεν έπαψε ποτέ να αγαπά την Ελένη και πως ό,τι έκανε για να τον βοηθήσει, έγινε για εκείνη.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Αιμιλία είναι κρυφά ερωτευμένη με τον γαμπρο της Ακύλα

Άγριες μέλισσες: Η ζήλια του Λάμπρου θα φτάσει την Ελένη στα άκρα

Η ζήλεια θα του θολώσει το μυαλό και η σχέση τους θα κλονιστεί. Οι αμφιβολίες σε συνδυασμό με την κακή ψυχολογία που έχει μετά την περιπέτειά του από τη φυλακή θα του βγάλει έναν άλλο ευατό, που μέχρι στιγμής κανείς δεν είχε φανταστεί. Η Ελένη, που ουδέποτε σκέφτηκε να απατήσει τον Λάμπρο και έχει ξεκαθαρίσει στον Ζάχο πως είναι μόνο φίλοι, δεν μπορεί να πιστέψει ότι για μια ακόμη φορά η ζωή της βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ρίχνει τα δίχτυα της στο Ακύλα και καταστρέφουν τον Δούκα

Άγριες μέλισσες: Η ζήλια του Λάμπρου θα φτάσει την Ελένη στα άκρα

Ο Ζάχος, που δεν έπαψε ποτέ να είναι ερωτευμένος με την Ελένη, θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει,. Ο γάμος της Ελένης όμως θα κινδυνεύσει να διαλυθεί. Ο Ζάχος με αυταπάρνηση θα φύγει από το Διαφάνι και το τηλεοπτικό κοινό θα δει ένα άλλο πρόσωπο του ταγματάρχη.

Άγριες μέλισσες: Η ζήλια του Λάμπρου θα φτάσει την Ελένη στα άκρα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη με τον Λάμπρο θα αποκτήσουν παιδί

Η αγάπη του για την Ελένη είναι δυνατή και στην τελευταία τους συνάντηση, λυγίζει. Με δάκρυα στα μάτια θα αποχαιρετήσει την αγαπημένη του σύμφωνα με το okmag.gr για πάντα. Θα σωθεί ο γάμος της Ελένης και του Λάμπρου ή η ζήλεια θα γκρεμίσει το σπιτικό τους;

 

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close