Άγριες μέλισσες : Η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Άγριες μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες για τους τηλεθεατές καθώς η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση.

Μετά τη συγκλονιστική σκηνή που παρακολουθήσαμε στις Άγριες μέλισσες με τη συγκλονιστική απόπειρα αυτοκτονίας του Λευτέρη, που τολμώ να πω πως ήταν ίσως η καλύτερη σκηνή σε σειρά των τελευταίων χρόνων στην Ελληνική τηλεόραση,  ο Ακύλας θα πάρει αυτό που το αξίζει καθώς η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Ο Ζάχος θα θυσιαστεί για τη Ελένη

Άγριες μέλισσες : Η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Η καταστροφή του Ακύλα έρχεται στις Άγριες Μέλισσες από έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τα κρυμμένα μυστικά του. Η γυναίκα από την οποία κινδυνεύει ο Ακύλας δεν είναι άλλη από τη Ζωή Μεγαρίτη, η οποία θα συμμαχήσει με την κόρη της για τον καταστρέψουν.

Ο Ακύλας μοιάζει άτρωτος, κινείται μεθοδικά χωρίς να αφήνει ίχνη στα εγκλήματα του. Μόνο ένας γνωρίζει καλά τα κρυμμένα μυστικά του. Η γυναίκα από την οποία κινδυνεύει ο Ακύλας δεν είναι άλλη από τη γυναίκα του, η οποία μετά την απόπειρα αυτοκτονία του γιου της, δεν θα ησυχάσει αν δεν στείλει τον Ακύλα στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 49 , 50 , 51 , 52

Άγριες μέλισσες : Η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Η Φυγή του Λευτέρη

Ο Λευτέρης  φεύγει κρυφά από το Διαφάνι για να γλιτώσει από τον πατέρα του και η Ζωή είναι εκείνη που τον βοηθάει.

Από αλλού το περίμενε και από αλλού του ήρθε του Ακύλα η προδοσία, αφού τη γυναίκα του έβαλε να παρακολουθούν για να βρει τον εραστή της, αλλά τελικά ανακάλυψε πως ο γιος του Είναι ομοφυλόφιλος. Και για έναν τέτοιο άνθρωπο με αυτές τις ρατσιστικές ιδέες, αυτό είναι κάτι  τον έκανε να φτάσει στα άκρα. Και δεν δίστασε να το κάνει ακόμα κι αν πρόκειται για το ίδιο του το παιδί. Αφού πρώτα διέταξε τον Μελέτη να του φέρει  μπροστά του τον Λευτέρη, στη συνέχεια όταν τον είδε, ο Ακύλας χτύπησε ανελέητα τον Λευτέρη, τον πρόσβαλε και του φέρθηκε σαν σκουπίδι.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Η Ελένη με τον Λάμπρο θα αποκτήσουν παιδί

Άγριες μέλισσες : Η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Ο νεαρός πεσμένος στο έδαφος αιμόφυρτος και ανήμπορος να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά στο μένος του πατέρα του. Μπροστά του είχε τον άντρα που αγαπούσε και ανα πάσα ώρα και στιγμή περίμενε πως ο πατέρας του, θα τον σκότωνε… Η μόνη λύση για να σωθεί από τη μοίρα του είναι να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Λευτέρης αποπειράται να αυτοκτονήσει και την τελευταία στιγμή τον βρίσκει η Ζωή και τον σώζει. Τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν για να τον σώσουν.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Ο Λάμπρος αθωώνεται και επιστρέφει

Άγριες μέλισσες : Η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω μπλέκει με έναν γοητευτικό αλλά παντρεμένο άνδρα

Η Ζωή είναι σε απόγνωση και παρακαλεί να ζήσει ο γιος της. Όλη η οικογένεια έχει μάθει την αλήθεια για τις προτιμήσεις του νεαρού και συγκλονίζονται, ενώ ο Μελέτης περισσότερο σοκάρεται με την απόπειρα αυτοκτονίας. Κι αυτό γιατί και ο ίδιος είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να το κάνει και αρχίζει πλέον να συμπονά τον νεαρό. Από την άλλη, η Ζωή τρέμει την αντίδραση του Ακύλα, ο οποίος της υπόσχεται πώς θα κάνει το καλύτερο για τον γιο τους.

Άγριες μέλισσες : Η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Όμως εκείνη ξέρει πως το παιδί της κινδυνεύει και έτσι παίρνει μία παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Λευτέρη. Κρυφά από όλους κανονίζει τη φυγή του προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα.
Αφού του δίνει χρήματα και κανονίζει που θα μείνει, ο Λευτέρης μέσα στην αναμπουμπούλα που επικρατεί στο Διαφάνι, καταφέρνει να εξαφανιστεί χωρίς να τον πάρει κανείς είδηση.

Κανείς, εκτός από τον Ακύλα που το ανακαλύπτει και αυτή τη φορά η τιμωρία του θα είναι ακόμα πιο σκληρή τόσο για εκείνον όσο και για τη γυναίκα του…

Ο άσος στο μανίκι στο μανίκι της Ζωής

Άγριες μέλισσες : Η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ξεσκεπάζει τον Ακύλα

Η Ζωή Μεγαρίτη είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται κοντά δύο δεκαετίες βρίσκεται στο πλευρό του. Γνωρίζει όλα εκείνα που εκείνος δεν θέλει να θυμάται. Εκείνη, εκτός από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, γνωρίζει και όλα του τα μυστικά και τις κινήσεις που τον έκαναν ισχυρό. Στην φαρέτρα της, έχει την απαγορευμένη ατζέντα του άντρα της. Την κρατά, λοιπόν, σαν άσσο στο μανίκι της αφού εκεί είναι όλοι όσοι κρύβονται πίσω από τον ισχυρό άντρα της.

Ο Ακύλας σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ θα πληροφορηθεί από τον Μελέτη την κρυφή σχέση της Ζωής Μεγαρίτη με την Ελένη Σταμίρη. Ποια είναι αυτή; Ο Ακύλας Μεγαρίτης ,θα μάθει ότι ο γιος του μένει στο σπίτι της Ελένης Σταμίρη και θα γίνει έξαλλος .Θα βρει την Ελένη και θα την εκβιάσει. Θα της ζητήσει να πετάξει στο δρόμο τον Λευτέρη, λες και μιλάει για κανέναν άγνωστο, όχι για τον γιο του. Όμως εκείνη, φυσικά και δεν θα ακούσει τον Ακύλα. Λίγο πριν την βγάλει από τη μέση θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η πτώση της Μυρσίνης

Άγριες μέλισσες : Η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Η Κορίνα θα σιχαθεί τον Ακύλα

Η κόρη του θα είναι ο άνθρωπος που θα σώσει την μητέρα της την τελευταία στιγμή. Μαζί της θα καταθέσουν εναντίον του Ακύλα και του Μελέτη.

Η Κορίνα, μαθαίνει από τον Μπάμπη για τη σκοτεινή πλευρά του πατέρα της και την παράνομη δράση του.

Στην αρχή αρνείται να πιστέψει όλα όσα θα ακούσει καθώς έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα του σατανικού Ακύλα Μεγαρίτη . Όμως αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας της. Ωστόσο όταν συνειδητοποιήσει, ποια είναι η αληθινή ταυτότητα του ο κόσμος της θα γκρεμιστεί . Θα νιώσει πολύ αγχωμένη και θα ναι έτοιμη να καταρρεύσει. Αυτόν τον άνθρωπο που θαύμαζε από μικρό κοριτσάκι και τον αγαπούσε με όλο της το είναι. Τώρα τον σιχαίνεται …

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Ο θάνατος της κυρά Δέσπως συγκλονίζει το Διαφάνι

Άγριες μέλισσες : Η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Για ένα μικρό διάστημα η Κορίνα , Θα θελήσει να απομονωθεί και θα αποφύγει να μιλάει πολύ-πολύ με την οικογένειά της, έτσι θα προσπαθήσει να κρύψει την ψυχολογική αναστάτωση και το πόσο έχει κλονιστεί μετά από όσα μετά από όσα έμαθε για τον πατέρα της. Κάποια στιγμή όμως θα αποφασίσει να μιλήσει στη Zωή.

Tότε η μητέρα της, θα της εξομολογηθεί τα πάντα και θα κλάψει με λυγμούς στην αγκαλιά της . Kαι οι δύο γυναίκες καταλαβαίνουν πως τις ενώνει το ίδιο συναίσθημα . Mάνα και κόρη, θέλουν να τιμωρήσουν τον Aκύλα και να τον κάνουν να πληρώσει για όλα όσα έχει κάνει .

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μάνα του Ζάχου κάνει ρεζίλι τη Μυρσίνη στο Διαφάνι

Άγριες μέλισσες : Η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Η Ζώη στέλνει τον Ακύλα στη κόλαση

Από κείνη τη στιγμή αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τον Ακύλα Μεγαρίτη . O ίδιος δεν μπορεί να φανταστεί, πως η κόρη του θα γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός του . Zωή και Κορίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους και θέλουν να στείλουν τον Ακύλα στη φυλακή. Η Κορίνα ,θα βαδίσει στα χνάρια της Πηνελόπη Σεβαστού και θα αποφασίσει μετά από όσα μαθαίνει για τον Ακύλα, να τον στείλει στο εδώλιο του κατηγορουμένου .

Όταν αρχίσει να ψάχνει για την παράνομη δράση του πατέρα της θα βρεθεί μπροστά σε έναν αδίστακτο άντρα που δε θα θέλει να ξέρει και πάντα αποφασισμένη και χωρίς τύψεις θα στείλει τον πατέρα της πίσω από τα σίδερα της φυλακής προκειμένου να πληρώσει όλα όσα έκανε.

Όλα αυτά θα συμβούν σε λίγες εβδομάδες. Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζει ακάθεκτη να κερδίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close