Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Νικηφόρος μπαίνουν στην αντίσταση

Όλα αλλάζουν στο Διαφάνι. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα μπουν στην αντίσταση, στις Άγριες Μέλισσες. Οι δυο τους ξεκινούν μια νέα αρχή και έχουν αφήσει πίσω την παλιά τους ζωή. Μένουν και οι δύο στην Λάρισα, στην ίδια πόλη με τους γονείς τους που απεχθάνονται όσο τίποτα

Θα νοικιάσουν ενα κατάστημα και εκεί θα φτιάξουν ενα κουτούκι . Η μπουάτ των αδερφών Σεβαστών θα φέρει νέους καυγάδες, αλλά και νέους έρωτες. Δίπλα τους θα είναι πάντα και η Πηνελόπη . Τα Δύο αδέρφια κάνουν μια νέα αρχή .Άραγε θα τους βγει σε καλό;

Η μπουάτ και τα  μεγάλα όνειρα 

Η τρίτη σεζόν θα ξεκινήσει  από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου. Όλοι οι ήρωες συνεχίζουν την ζωή τους κανονικά  . Η Λενιώ με τον Λάμπρο στα νέα τους χωράφια, η Ασημίνα και  Δρόσω με τον μικρό Σέργιο .Από την άλλη ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής μπαίνουν στην “αντίσταση” ενάντια  στους  γονείς τους και όχι μόνο.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Ηθοποιός έκπληξη στον τρίτο κύκλο της σειράς

Βρίσκονται στην ίδια πόλη με τους γονείς τους χωρίς να έχουν επαφές . Η καινούργια μπουάτ θα στιγματιστεί αρκετά μέσα από τα από τα γεγονότα της τότε εποχής. Με την  νυχτερινή απαγόρευση  να δίνει κίνητρο το παράνομο στέκι των Σεβαστών να δίνει μεγαλύτερη ελπίδα για την Δημοκρατία.

 

Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θα δώσουν σκληρή μάχη για την επιβίωση τους . Μαζί τους θα είναι και η Ασημίνα που θα μπλεχτεί σε σκοτεινούς δρόμους.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτός ο χαρακτήρας πεθαίνει στον τρίτο κύκλο

Από τη μια Ασημίνα και Νικηφόρος διεκδικούν τον έρωτά τους ενάντιά στην αντίσταση και από την άλλη  Κωνσταντής και  Δρόσω παλεύουν με τις αναμνήσεις .

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close