Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτός ο χαρακτήρας πεθαίνει στον τρίτο κύκλο

Ποιος αγαπημένος χαρακτήρας θα μας αφήσει στον τρίτο κύκλο της σειράς!

Ο Γιώργος Σουξές ή αλλιώς Προύσαλης μίλησε  στην εκπομπή  7″ στο The Caller όπου ήταν καλεσμένος. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες και σχολίασε πως ο τρίτος κύκλος έρχεται  στα μέσα του Σεπτεμβρίου.

Δεν ήθελα να παίξω τον αστυνομικό, τους αντιπαθώ, αλλά το έκανα για βιοποριστικούς λόγους. Όταν όμως διάβασα τα τρία πρώτα επεισόδια διαπίστωσα ότι αυτός ο ρόλος στις Άγριες Μέλισσες έχει πολύ πράγμα από κάτω”, είπε ο Γιώργος Σουξές.

Δεν αληθεύει πως όσοι πέθαναν στις Άγριες Μέλισσες δεν τα βρήκαν στα οικονομικά για τον τρίτο κύκλο, σε καμία περίπτωση. Μια φήμη λέει ότι οι ηθοποιοί του θεάτρου που επιλέχθηκαν, επιλέχθηκαν γιατί οι άλλοι πρωταγωνιστές, οι γνωστοί, δεν πήγαν γιατί δεν τα βρήκαν στα οικονομικά. Θεωρώ ότι ο Προύσαλης, τον καιρό της χούντας, δεν θα είναι κακός, δεν θα είναι βασανιστικός. Μπορεί κάποιες στιγμές, επειδή θα τον πιέζουν οι ανώτεροί του, να κάνει ότι είναι σκληρός. Μπορεί κάποιος και να καταδώσει τον Προύσαλη, δεν είναι όλοι καλοί. Θα διαφοροποιήσεις σε χαρακτήρες που ήταν καλοί και ξαφνικά θα τους δούμε… ανάποδα. Ο κουρέας θα φάει πολύ ξύλο, είναι αριστερός”, ανέφερε ακόμη  ο Γιώργος Σουξές.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γάλλος μας λέει γιατί ολοκληρώθηκε ο ρόλος του Μιλτιάδη

“Για τη Βιολέτα που θα επιστρέφει αλλαγμένη δεν ξέρω, υποθέτω πιο σκληρή, έτσι φαντάζομαι. Στο Διαφάνι θα απομείνουν οι χωριάτες, ο λαός. Οι γιοι του Δούκα ανοίγουν στη Λάρισα μπουάτ.

Αν αληθεύει το spoiler, ο δάσκαλος και η Ελένη θα καταλήξουν σε κάποιο ξερονήσι. Νομίζω ότι τώρα που θα έρθουν τα λεφτά της χούντας, η Ρίζω θα βγάλει πολλά λεφτά, έτσι νομίζω.

Ελπίζω η “μητέρα” μου, η Δέσπω, να είναι μέχρι το τέλος, αλλά έτσι όπως βλέπω τον τρόπο που γράφουν οι σεναριογράφοι, μάλλον θα “φύγει”. Γυρίσματα ξεκινάμε αρχές Ιουλίου και γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος”.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτός ο χαρακτήρας πεθαίνει στον τρίτο κύκλο

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας θέλει να βγάλει από τη μέση την Πηνελόπη

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι  από τότε που ξεκίνησαν οι Άγριες Μέλισσες δέχεται αρκετές γυμνές φωτογραφίες στα social media και από γυναίκες, αλλά και από άντρες!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close