Άγριες Μέλισσες: Τέλος ο Μελέτης- Η Κορίνα ερωτεύεται τον Μπάμπη

Άγριες Μέλισσες: Τέλος ο Μελέτης για την Κορίνα στα επόμενα επεισόδια. η Κορίνα ερωτεύεται τον Μπάμπη.

Στα επόμενα επεισόδια, θα δείτε ένα νέο και απρόσμενο έρωτα να αναγεννιέται ,που θα φέρει τα πάνω κάτω !Και πώς θα γίνει αλλιώς, αφού πρόκειται για την Κορίνα και τον Μπάμπη. Μία γνωριμία που καταλήγει σε έρωτα το TV σίριαλ έχει όλο το ρεπορτάζ. Η  Κορίνα, από τη στιγμή που έμαθε για το παρελθόν του Μελέτη με την Πηνελόπη, έχασε κάθε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. και μπορεί φαινομενικά να κάνει πως δεν συμβαίνει τίποτα, όμως με την κάθε ευκαιρία φροντίζει να του το υπενθυμίζει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες:Ο Λάμπρος επιστρέφει από τη Λέρο στο Διαφάνι

Ενώ έχουμε δει να του λέει σε παλιότερα επεισόδια, πως δεν μπορεί να είναι με κάποιον που δεν γνωρίζει, παράλληλα ο άγριος τσακωμός του Μελέτη με τον Ακύλα, οδηγεί την Κορίνα ,στην απόφαση να αναβάλουν το γάμο τους . Κατά βάθος , η ίδια, δεν νιώθει πλέον σίγουρη τον έρωτά της για εκείνον. Ωστόσο δεν το παραδέχεται σε κανέναν. Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει τη συμπεριφορά, που είχε απέναντι στη μητέρα της, όταν εκείνη αντέδρασε για τον αρραβώνα της με τον μελέτη.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Κυριάκος μετά την αποχώρησή του από το καφενείο της Βιολέτας ,εξαιτίας των προστριβών που είχαν λόγω του Ακύλα δείτε εδώ παραιτείται και αποφασίζει να στραφεί προς τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντίνο, ώστε να ξεκινήσει δουλειά στο μαγαζί τους ,μαζί με τον Μπάμπη, που μόλις επέστρεψε από Λέρο και θέλει να ανασυγκροτηθεί και να αρχίσει να ζει ξανά τη ζωή του.Τα αδέρφια Σεβαστού δέχονται την πρότασή τους και ο πατέρας με γιο ξεκινούν να τραγουδάνε στο μαγαζί τους με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή Μεγαρίτη ενώνεται με την κόρη της και καταστρέφουν τον Ακύλα

Πως η Κορίνα ερωτεύεται τον Μπάμπη

korina-mpampis-agries-melisses

Η Κορίνα μαζί με την παρέα της, θα βρεθεί εκεί για να διασκεδάσει, παρά τις αντιρρήσεις του Μελέτη, να πηγαίνει στο συγκεκριμένο μαγαζί . Oταν εμφανίζεται στη σκηνή ο Μπάμπης, η Κορίνα, εντυπωσιάζεται τόσο με τη φωνή του, όσο και με την παρουσία του.  Οταν τελειώνει το πρόγραμμα, εκείνη φροντίζει να τον πλησιάσει,για να τον γνωρίσει.  Ο Μπάμπης δείχνει να ενδιαφέρεται για εκείνη.  Σύντομα τα δύο νέα παιδιά, θα ξεκινήσουν να κάνουν παρέα πού θα καταλήξει σε ένα παράνομο και αφόρητο έρωτα ….. Και φαντάζεστε τι έχει να γίνει ,όταν μάθει ο Ακύλας με ποιον έχει μπλέξει η κόρη του στην οποία έχει αδυναμία.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close