Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 29 , 30 ,31 ,32

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 29 , 30 ,31 ,32,  . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 29 στις 15/11/2021

επεισόδιο 29

Οι αφίσες, έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο Διαφάνι. Ο Ακύλας αναθέτει στο Μελέτη να λύσει το πρόβλημα της Υπατίας Σκαφά, ενώ η Βιολέτα, κατηγορεί τον Κυριάκο για σπιούνο, την ώρα που η Μυρσίνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Δούκα. Με εκείνον να της κάνει μία απροσδόκητη πρόταση για ένα ταξίδι .

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης μετά από κατάθεση ψυχής μπαίνει σε μοναστήρι

Ο  Λάμπρος αποκαλύπτει το μυστικό του στον Αντώνη. Από την άλλη, ο Προκόπης προχωράει το σχέδιο του για να τον δικαιώσει.Το ραντεβού του Νικηφόρου με τη Ρένα, είναι ελπιδοφόρο, ενώ μία μεγάλη έκπληξη τον περιμένει στο μαγαζί.  Η Ελένη, απεγνωσμένη ψάχνει τρόπο να βοηθήσει το Λαμπρό και σκέφτεται σοβαρά να εμπιστευτεί τον Ζάχο.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 29 , 30 ,31 ,32

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 30 στις 16/11/2021

επεισόδιο 30

Οι προσπάθειες του Πέτρου και της Ασημίνας, να αποσπάσουν πληροφορίες από την Υπατίας Σκαφά, πέφτουν στο κενό. Την ίδια προσπάθεια, θα κάνει και ο Ζάχος ,για να φτάσει στην πολυπόθητη αλήθεια . Ενώ η Βιολέτα και Κυριάκος, εμμένουν στην απόφασή τους να σταματήσουν να συνεταιρίζονται. Μέσα σε όλα αυτά, ο Δούκας και η Μυρσίνη ετοιμάζονται για το ταξίδι του στο Παρίσι.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 25 , 26 , 27 , 28

Ο Μελέτης με τον Ακύλα, θα έχουν την πρώτη τους σφοδρή σύγκρουση.  Η άφιξη ενός μυστηριώδους άντρα και ένας θάνατος- που κανείς δεν ξέρει αν ατύχημα η δολοφονία- φέρνουν και πάλι τα πάνω-κάτω. Τα νέα του απρόσμενου θανάτου, σκάνε σαν βόμβα στο Διαφάνι και θα τους συγκλονίσουν όλους. Ενώ η Ελένη και ο Πέτρος είναι σίγουρη ότι δεν πρόκειται για ατύχημα…

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 31 στις 17/11/2021

επεισόδιο 31

Ο Ζάχος, γνωρίζει το Μαρίνο ξανθό, που καταφέρνει να του ρίξει στάχτη στα μάτια, για τις δολοφονίες των μελών της ΕΑΚ ο Κυριάκος κάνει μία αναπάντεχη πρόταση στον Κωνσταντή  και τον Νικηφόρο . Την ίδια στιγμή, ο Δούκας και η Μυρσίνη στο Παρίσι, έρχονται ξανά κοντά, αφήνοντας στην άκρη το παρελθόν, με αποτέλεσμα να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 29 , 30 ,31 ,32

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Αρχίζει η αντίστροφή μέτρηση- Ο Κωνσταντής πεθαίνει;

ο Βαρουξής μοιράζεται με τον Λάμπρο ένα παράτολμο σχέδιο, ενώ στο καφενείο, η επιστροφή του Προκόπη αναστατώνει το χωριό. Η μέρα της πρεμιέρας του θεατρικού έχει φτάσει. όλα όμως δείχνουν ,πώς θα εξελιχθεί σε πεδίο μάχης με πολλές συγκρούσεις…

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 32 στις 18/11/2021

επεισόδιο 32

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 29 , 30 ,31 ,32

Η  παράσταση καταφέρνει να ολοκληρωθεί, παρά την αγωνία της Δρόσως για την κατάσταση του Κωνσταντή.  Κανείς όμως ,δεν έχει αντιληφθεί, το πραγματικό κίνδυνο, που παραμονεύει στον εξώστη… Στο χωριό, η επιστροφή του Προκόπη,τους γεμίζει όλους συγκίνηση. Ενώ η Ελένη, καταφέρνει να επιβεβαιώσει, το τι είδε ο Λάμπρος στο βουνό.

Η Δρόσω, αποφασίζει να αναζητήσει τον Κωνσταντή, και να μη φύγει από το πλευρό του, μέχρι να τον δει ξανά, να στέκεται στα πόδια του.  θα είμαι κοντά σου του λέει . Με κανέναν από τους δύο, να μην μπορεί να κρύψει πλέον, τα συναισθήματά του. Και ενώ στη Λέρο, το σχέδιο απόδρασης του Βαρουξή, βάζει τον Ρηγόπουλο σε μπελάδες, ο Ακύλας, επιφυλάσσει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη στον  Λευτέρη…

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 33 , 34 , 35 , 36

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close