Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Λενιώ παντρεύονται-φωτογραφίες

Μέτα τον γάμο της Βιολέτας και του Μιλτιάδη, σειρά παίρνουν ο Λάμπρος και η Λενιώ. Λάμπρος και Λενιώ παντρεύονται στα επόμενα επεισόδια και απόδειξη είναι οι παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε στο instagram fun club της αγαπημένης σειράς.

Μπορεί στα spoiler για τις Άγριες μέλισσες να υπήρχαν φήμες πως Θα χωρίσει η Ελένη με το Λάμπρο ,αλλά οι φωτογραφίες αλλά λένε καθώς Λάμπρος και Λενιώ παντρεύονται και μάλιστα υπάρχει φωτογραφικό υλικό.

Ο γάμος  Του Λάμπρου και της Λενιώς  έγινε στο πάρκο Τρίτση την Παρασκευή . Στο twitter έγινε χαμός μόλις δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες.

Επίσης σας έχουμε και σούπερ αποκλειστικό στο γάμο Ελενης-Λαμπρου θα είναι και η μαντάμ Κούλα κατά κόσμον Ναταλία Τσαλίκη ως καλεσμένη της Δροσως.

Λαμπρός και Λενιώ παντρεύονται Άγριες Μέλισσες: Λαμπρός και Λενιώ παντρεύονται και έχουμε φωτογραφίες

Λάμπρος και Λενιώ παντρεύονται λοιπών αλλά δεν είναι οι μόνοι. Ποιοι άλλοι γάμοι θα γίνουν στο Διαφάνι

Γαμός Βιολέτας- Μιλτιάδη

gamos-violetas-miltiadi

Είδαμε πως, ο Μιλτιάδης κατάλαβε πως δεν μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς την Βιολέτα. Και της ζήτησε να ξαναγίνουν ζευγάρι. Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες μέλισσες θα δούμε, τον Μιλτιάδη να ξαναζητάει τη Βιολέτα σε γάμος. Η έκπληξη της Βιολέτας θα είναι μεγάλη και φυσικά αμέσως θα δεχτεί.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, όμως, έχουν και συνέχεια… Ο γάμος του Μιλτιάδη και της Βιολέτας δεν αργεί και σύντομα θα τους δούμε να παντρεύονται! Ωστόσο, η εμφάνιση και πάλι του Γιάννου στον Μιλτιάδη την ώρα του γάμου, τον ανησυχεί. Ο Μιλτιάδης σκοτεινιάζει αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει ότι βλέπει ξανά οράματα.

Γάμος Βοσκάρη -Σοφούλας

Γάμος Βοσκάρη -Σοφούλας 

Όσο και να μην θέλουμε να Παντρευτεί ο Βόσκαρης τη Σοφούλα δεν θα αποφύγουμε αυτόν το Γάμο ,που θα έχει δραματικά αποτελέσματα δείτε εδώ.

Ο Βόσκαρης παντρεύεται την Σοφούλα, αλλά για να μπορέσει να την παντρευτεί επειδή είναι ανήλικη, Πλαστογραφεί την ηλικία της Σοφούλας  και την παντρεύετε κρυφά από όλους σε διπλανό χωριό από το Διαφάνι.

Περιμένουμε πως και πώς τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες αλλά λίγο παραπάνω το γάμο της Ελένης Με τον Λάμπρο.

Close