Spoiler ΒΟΜΒΑ για τις Άγριες Μέλισσες: Χωρισμός για Λάμπρο & Λενιώ

Άγριες Μέλισσες Spoiler ΒΟΜΒΑ : Χωρισμός για Λάμπρο και Λενιώ;Θα δούμε λοιπόν παρακάτω με ποιον τρόπο και για ποιον λόγο η Λενιώ και ο Λάμπρος θα φτάσουν στο σημείο να χωρίσουν. Θα έχει αίσιο τέλος η σχέση τους τελικά ή όχι; Διαβάστε παρακάτω:

Οι Άγριες Μέλισσες μας έχουν καθηλώσει στις τηλεοράσεις μας και τα spoilers βγαίνουν διαρκώς. Άλλο ένα spoiler φαίνεται πως κυκλοφόρησε το οποίο υποστηρίζει ότι ο χωρισμός ανάμεσα σε Λάμπρο και Λενιώ είναι αναπόφευκτος.

 

Όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες

Ο Τάκης Δοξαράς θα αποκαλύψει στον Δούκα ότι ο εγγονός του, ο μικρός Σέργιος, είναι ο παράνομος καρπός στον ερ@τα ανάμεσα στη Δρόσω και τον Νικηφόρο. Οι συνέπειες αυτής της αποκάλυψης θα είναι πολύ μεγάλες για όλους. Όμως στην επιφάνεια θα βγουν β@ασμοί και η έκτρωση που διέταξε ο Βόσκαρης στις φυλακές για την Λενιώ.

Δείτε ακόμα Μεγάλο spoiler για τις «Άγριες Μέλισσες»: Η συγγενική σχέση Βόσκαρη-Δούκα που φέρνει τα πάνω κάτω!

Ο Λάμπρος λοιπόν ξεκινάει εκστρατεία εναντίον του. Η πρόθεση του δασκάλου να τον κάνει βούκινο στο Διαφάνι, θα οδηγήσει την Λενιώ σε μία πολύ δύσκολη απόφαση. Αποφασίζει λοιπόν να χωρίσει τον Λάμπρο, που δεν μπορεί να αντέξει αυτήν την αδικία, θέλοντας κι εκείνη να γλιτώσει την διαπόμπευση.

Έτσι, διατηρεί και την πολυπόθητη ηρεμία στο χωριό που έχει χαθεί με την επιστροφή της. Ο Τάκης από την άλλη, διεκδικεί την Δρόσω αλλά και χρήματα με την παρουσία του στο Διαφάνι, να προκαλεί αντιδράσεις. Είναι κυνηγημένος από την αστυνομία, δεν έχει την Δρόσω και αυτό οδηγεί τον Τάκη σε απελπισία.

Μόνο αν πάρει μαζί του την Δρόσω θα κάνει μία νέα αρχή, αφού πρώτα εκβιάσει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα, παίρνοντας χρήματα από αυτούς για να μην τα αποκαλύψει όλα. Ο Τάκης όμως βλέπει ότι οι εκβιασμοί δεν πιάνουν κι έτσι πριν φύγει από το χωριό, ανάβει “φωτιές” σε όλους.

Ο Τάκης αποκαλύπτει στον Δούκα ποια είναι η μάνα του εγγονού του κι εκείνος φυσικά χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Η Μυρσίνη, πίσω από την πλάτη του, έκανε ραδιουργίες και διαπιστώνει και ο ίδιος ότι η οικογένειά του είναι γεμάτη μυστικά και ψέματα.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα είναι έτοιμοι να χωρίσουν και ο Κωνσταντής τα έχει βρει ερ@τικά με την Δρόσω. Ο Τάκης, πριν φύγει για την Αθήνα ρίχνει αφίσες από το κλαμπ Χαβάη, στο χωριό για να ξεφτιλίσει, την μικρή Σταμίρη.

Ο εισαγγελέας παντρεύεται την Πηνελόπη και η Ζορζέτ, έρχεται από το Παρίσι για να ξανά συναντήσει τον Μελέτη, και να συνεχίσουν από εκεί που το σταμάτησαν. Ο Μελέτης όμως, θα δώσει μία ευκαιρία;

Όσων αφορά τον δεσμοφύλακα και τον διοικητή των φυλακών, τον Γκούμα, η παρουσία του στο Διαφάνι είναι μόνο για καλό. Θα καταφέρει να απελευθερώσει την Ελένη από τον Βόσκαρη με όσα θα πει στον εισαγγελέα για τις βρομιές στου στην φυλακή;

Όλες αυτές οι αποκαλύψεις θα βρουν τον Λάμπρο και την Λενιώ χωρισμένους στο νέο έτος. Η αιτία θα είναι ο Βόσκαρης.

Η Ελένη θα αποκαλύψει στον Λάμπρο, ότι στην φυλακή ο Βόσκαρης την β@αζε και διέταξε την έκτρωσή της. Θα γίνει έξαλλος και θα ζητήσει την βοήθεια του εισαγγελέα για να τον ενοχοποιήσει. Η Λενιώ όμως είναι αντίθετη σε όλο αυτό γιατί δεν θέλει το χωριό να μάθει τι συνέβη.

Ο Λάμπρος θα αποφασίσει να μην την ακούσει και θα θελήσει να αποκαλύψει την αλήθεια. Αυτή η κίνηση θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στο Διαφάνι και στην σχέση του με την Λενιώ, Η οποία θα χάσει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του.

Αυτό που μένει είναι άγνωστο αν η σχέση τους θα καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια. Ο νέος χρόνος θα μας δείξει, όμως φαίνεται πως ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: iefimerida.gr

Close