Άγριες Μέλισσες μέγα  spoiler : Η Ελένη βάζει στην φυλακή τον Βόσκαρη

Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς Άγριες Μέλισσες ωστόσο δεν μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε ένα   γεγονός  που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό ,αφού η Ελένη παίρνει την εκδίκηση της στέλνοντας τον Μάνο Βόσκαρη στην φυλακή.

Ο Νέστορας πάει στο αστυνομικό τμήμα καθώς ο Νικολαΐδης από την ασφάλεια Βόλου, τον ανακρίνει για τον Μπεκιάρη. Μαζί με τον Προύσαλη καταλαβαίνουν πως σφίγγει ο κλοιός γύρω τους.

Ο Βόσκαρης σύμφωνα με το youweekly.gr  είναι εκεί και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση αποφασίζει να μπλέξει την Ελένη στην υπόθεση αυτή, όταν μαθαίνει πως είχε στο παρελθόν σχέση με τον Θωμά Κυπραίο, χωρίς βέβαια εκείνη να έχει ιδέα του τι είχε συμβεί!

Ετσι τη στοχοποιεί στον Νικολαΐδη ως συνεργό του: «Η Ελένη Σταμίρη είχε σχέση με τον Θωμά Κυπραίο! Δεν μπορεί να μην ήξερε τη δράση του και το ποιος ήταν!

Τον κάλυπτε και ήξερε να το κάνει μιας και εκείνη είναι δολοφόνος και για ένα χρόνο έκρυβε την αλήθεια απ’ όλους». Τότε ο Νικολαΐδης ζητάει να τη δει για να καταθέσει και η Ελένη καταλήγει ξανά στα χέρια του Βόσκαρη.

«Τι θέλεις και με σέρνεις εδώ;», τον ρωτάει και εκείνος της απαντάει: «Δεν σταματάς να με εκπλήσσεις με τη δράση σου, Ελένη Σταμίρη.

Αλήθεια, πόσους ακόμα έχεις σκοτώσει και το παίζεις αθώα πίσω από το προσωπείο της δήθεν δυνατής και δίκαιης γυναίκας; Ή της κακομοίρας χήρας;». Η Ελένη τον κοιτάζει καλά-καλά: «Τι είναι αυτά που λες; Δεν σε καταλαβαίνω!».

Άγριες Μέλισσες μέγα spoiler : Η Ελένη βάζει στην φυλακή τον Βόσκαρη

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Τάκης και Δρόσω εξαφανίζονται από το Διαφάνι με τον μικρό Σεργιο;

Ο Νικολαΐδης επεμβαίνει και τη σοκάρει: «Σας καλέσαμε για την υπόθεση του Θωμά Κυπραίου και τη δράση του στην Κατοχή! Το γνωρίζατε ότι ήταν προδότης;», τη ρωτάει και εκείνη δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη με όσα ακούει και φυσικά αρνείται πως γνώριζε κάτι τέτοιο για εκείνον, όπως επίσης και πως ο Νέστορας είχε σχέσεις με μια ομάδα που δημιουργήθηκε για να τιμωρεί τους προδότες. Την αφήνουν να φύγει λόγω έλλειψης στοιχείων και πάει να βρει τον Νέστορα, όπου του ζητάει
εξηγήσεις.

Άγριες Μέλισσες μέγα spoiler : Η Ελένη βάζει στην φυλακή τον Βόσκαρη

«Ο Θωμάς ήταν εκείνος που σκότωσε τον γιο μου, Ελένη», της αποκαλύπτει και της εξιστορεί όλα όσα έγιναν από την αρχή μέχρι και το τραγικό τέλος του Θωμά! Η Ελένη δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει για το ένοχο παρελθόν μεταξύ του Κυπραίου και του Νέστορα, ενώ παράλληλα η έρευνα του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει σε μια ακόμα απρόσμενη ανακάλυψη: τη δολοφονία του Γεωργαλά από τα χέρια του Θωμά! Θα καταφέρει να ενοχοποιήσει την Ελένη και να την οδηγήσει ξανά σ’ ένα κελί;

Σε λίγο καιρό μάλιστα πρόκειται να γίνει μία ακόμα απίστευτη αποκάλυψη για τον Βόσκαρη και τον Δούκα, οι οποίοι θα αποδειχθούν αδέρφια!

Έτσι θα κλείσει η Ελένη τον Βόσκαρη στη φυλακή στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες μέγα spoiler : Η Ελένη βάζει στην φυλακή τον Βόσκαρη

Την ίδια ώρα, όμως, και εκείνη είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει τον Βόσκαρη για όσα έχει κάνει και αποφασίζει να βρει κι άλλες φυλακισμένες που βασανίστηκαν από τα χέρια του.

Έτσι βρίσκεται μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη που θα της δώσει τα όπλα να πολεμήσει τον Μάνο, όταν η Λέτα, πρώην φυλακισμένη, της λέει πως είναι έτοιμη να τον τιμωρήσουν! Οι δύο γυναίκες συνεχίζουν να μαζεύουν μαρτυρίες εναντίον του πρώην διευθυντή των φυλακών.

Μάλιστα η Λέτα βρίσκει τρόπο να στριμώξουν το γιατρό που έκανε έκτρωση στην Ελένη, αλλά εκείνος ενημερώνει τον Μάνο, ο οποίος ξεμοναχιάζει τη Λέτα και προσπαθεί να μάθει τα σχέδιά τους. Παράλληλα, συνεχίζει τις έρευνες για τον φόνο του Γεωργαλά και ακολουθεί τα στοιχεία που τον οδηγούνε στον μοναχό Ματθαίο της μονής Εσταυρωμένου.

O αγώνας δρόμου ανάμεσα στον Βόσκαρη και την Ελένη για το ποιος θα προλάβει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή έχει ξεκινήσει, με τη Σταμίρη να έχει στα χέρια της έναν γερό άσο που θα οδηγήσει τον βασανιστή της πίσω από ένα κελί!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close