Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη και Ελένη έξαλλες με τη σχέση  Κωνσταντή – Δρόσως

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη και ή Ελένη γίνονται έξαλλες με τη σχέση του Κωνσταντή και της Δρόσως. Το απόλυτο spoiler

Ο Κωνσταντής τα τινάζει όλα στον αέρα για χάρη της Δρόσως .

Νέες εξελίξεις μας περιμένουν στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό που θα συμβεί θα φέρει ξανά τα πάνω κάτω στις οικογένειες των Σταμίρη και Σεβαστών. Αυτή τη φορά ο λόγος για τον  Κωνσταντή που παίρνει την απόφαση να εξομολογηθεί τον έρωτα του στη Δρόσω. Για χατίρι της ματαιώνει τον γάμο του με τη Δόμνα.

Η Δρόσω γοητεύεται με την επιμονή του Κωνσταντή για να την κερδίσει ,αλλά από την άλλη γνωρίζει πολύ καλά πως η σχέση αυτή θα αναστατώσει της δυο αντίπαλες οικογένειες. Η Μυρσίνη δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί και τρίτη νύφη Σταμιρη ,αλλά και η Ελένη δεν θα άφηνε ξανά την μικρότερη αδελφή της να μπλέξει με Σεβαστό.

Η νύχτα πάθους  και έρωτα της Δρόσως  και   του Κωνσταντή

Ο Κωνσταντής σε προηγούμενα επεισόδια της σειράς είχε δείξει και πάλι πως του άρεσε η  Δρόσω. Η Δρόσω αλώστε είναι μια κοπέλα που δεν περνάει απαρατήρητη λόγω της ομορφιάς της και από εκείνη τη στιγμή που την είδε ο  Κωνσταντής να χορεύει στο μαγαζί  της Τρούμπας δεν μπορεί να  τη ξεχάσει. Αλώστε εκείνος ξέρει πως η Δρόσω  είναι καλής πάστας άνθρωπος παρ’ όλο το μπλέξιμο της με τη νύχτα. Μαθαίνοντας  πως  μικρός Σέργιος είναι παιδί της του δίνει ακόμη ένα κίνητρο για να τη σώσει από τη λάσπη της Τρούμπας.

 Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες spoiler: Κρυφό ειδύλλιο μεταξύ Μυρσίνης Βόσκαρη

Ο έρωτας του για εκείνη νίκησε το μίσος του προς την Ελένη γιαυτό  και την βοήθησε με τον τρόπο του να την βρει και να την κάνει να γυρίσει πίσω στο χωριό. Και το κατάφερε. Πέταξε λοιπόν από την χαρά του στο ερχομό της και έκανε το βήμα να της ανοίξει την καρδιά του και να τη εξομολογηθεί τον ερωτά του. Η Δρόσω του εξηγεί πως το να είναι μαζί είναι τρελό και πως πίσω του τον  περιμένει μια γυναίκα για να παντρευθούν.

Εκείνος όμως ακούει τι θέλει η καρδούλα του και σίγουρα η Δόμνα  δεν είναι μέσα, αλώστε αυτό το  έχει δηλώσει και στον Μελέτη και αυτό είναι κάτι που θα το μάθει και η οικογένεια του.

Η Δόμνα, που κρυφακούει τη συζήτηση τους και  γίνεται έξαλλη. Ορκίζεται λοιπόν να του κάνει τη ζωή  δύσκολη σε περίπτωση που την κάνει ρεζίλι. Από την άλλη , ο πεθερός του Κωνσταντή, ο Θέμελης, τον κρατάει στο χέρι με τα χωράφια της παράνομης καλλιέργειας κάνναβης… Κτήματα για τα οποία ο Δούκας έχει άλλα σχέδια. Ο   τσακωμός  είναι σίγουρος και  ο  Κωνσταντής φεύγει από το σπίτι.

Η μοίρα όμως καταφέρνει να φέρει κοντά Δρόσω και  Κωνσταντή εκείνη καταλαβαίνει πως κάτι συνέβη και ζητάει να το μάθει. Και τότε ο Κωνσταντής φιλάει τη Δρόσω  και εκείνη ανταποκρίνεται. Η συνέχεια είναι άκρως ερωτική καθώς καταλήγουν στο κρεβάτι να κάνουν έναν έρωτα όλο τρέλα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close