Άγριες Μέλισσες: Ο μεγαλοδικηγόρος Οδυσσέας Φραγκούδης έρχεται στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς ο μεγαλοδικηγόρος Οδυσσέας Φραγκούδης έρχεται στο Διαφάνι.

Ο μεγαλοδικηγόρος Οδυσσέας Φραγκούδης έρχεται να φέρει ελπίδα στο Διαφάνι…

Μια νέα είσοδος στην αγαπημένη σειράς Άγριες Μέλισσες έρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ο Ηθοποιός Γιώργος Ψυχογιός που θα ενσαρκώσει ένα μεγαλοδικηγόρο που θα φέρει την ελπίδα στο Διαφάνι.

Με μια ανάρτηση του στο Instagram το ανακοίνωσε ο ίδιος ο ηθοποιός.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη γιωργος ψυχογυιος (@giorgos.psichoyios)

Ποιος είναι ο  Γιώργος Ψυχογιός

Ο Ηθοποιός μας συγκλόνισε με την πρόσφατη εξομολόγηση του.

Ο ηθοποιός Γιώργος Ψυχογιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και με περίσσια δύναμη εξομολογήθηκε για πρώτη φορά με δάκρυα στα μάτια την κακοποίηση που υπέστη ο ίδιος από τον μέντορά του και κορυφαίο θεατράνθρωπο.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Ο Δούκας γίνεται ένας άλλος άνθρωπος

Άγριες Μέλισσες: Ο μεγαλοδικηγόρος Οδυσσέας Φραγκούδης έρχεται στο Διαφάνι

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Κυρά Μάρω επιστρέφει

«Μιλάτε με έναν άκρως κακοποιημένο άνθρωπο. Δεν μίλησα ποτέ, δεν έφυγα ποτέ από δουλειά γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν ο μέντοράς μου. Ήταν ό,τι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό θέατρο. Ο καθένας έχει μία συμπεριφορά ακόμα και στην κακοποίησή του. Δεν θέλω να πω ότι αυτό με εξέλισσε, αλλά με έκανε πιο δυνατό. Η ψυχή μου το ξέρει πώς ανταπεξήλθα σε αυτή την κακοποίηση.

Δεν ήταν μόνο κακοποίηση, ήταν και μια χειριστική κατάσταση που ο ίδιος ο άνθρωπος σε ανέβαζε στα ουράνια. Δέχεσαι μια άδικη συμπεριφορά παρουσία κόσμου, παρουσία θιάσου, σε διαλύει αυτό.

Εγώ έπρεπε να αντέξω αυτή την κακοποιητική συμπεριφορά που δεν ήταν μόνο στην πρόβα, αλλά και επί σκηνής. Λεκτική και ψυχολογική βία τεράστια. Και όταν θεωρείς αυτόν τον άνθρωπο κορυφή, μπορείς να βάλεις και λίγο νερό στο κρασί σου όσον αφορά τη δουλειά σου και να πάει ο ρόλος λίγο πιο πέρα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ψυχογιός.

Άγριες Μέλισσες: Ο μεγαλοδικηγόρος Οδυσσέας Φραγκούδης έρχεται στο Διαφάνι

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος της Αντιγόνης

Ο Γιώργος Ψυχογιός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, σε κινηματογραφικές ταινίες και σίριαλ.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Billy Elliot the Musical (2015), Οιδίπους Τύραννος (2019), Θείος Βάνιας (2018), Μαντάμ Σουσού (2017).

Ο Γιώργος Ψυχογιός είναι πράος σαν άνθρωπος και άκρως αποτελεσματικός σαν ηθοποιός. Ο ηθοποιός είχε την ευκαιρία να παίξει έναν χαρακτηριστικό ρόλο στην εμβληματική ταινία του «Κρυστάλλινες νύχτες» της Τόνιας Μαρκετάκη με το σενάριο της Μαλβίνας Κάραλη και τη μουσική του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο ηθοποιός ο οποίος μετρά δεκαετίες στην υποκριτική έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Μερικές από αυτές: «Bίος ανθόσπαρτος», «Aν θυμηθείς τ’ όνειρό μου», «Ιστοριες του Αστυνομου Μπεκα», «Κόκκινο Δωμάτιο», «Δυο μέρες μόνο».

Close