Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη  και Δούκας χωρίζουν

Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις και πάλι στις  Άγριες Μέλισσες. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των εξελίξεων βρίσκονται η  Μυρσίνη και Δούκας Σεβαστός αφού παίρνουν διαζύγιο.

Ο Δούκας ζητάει διαζύγιο – Σοκ  για την Μυρσίνη

Το μυστικό που τάραξε τη ζωή της Μυρσίνης ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αφού η  Μυρσίνη είναι σίγουρη πως ο θάνατος του αγαπημένου της γιου Σέργιου προήλθε από την εκδίκηση της Ελένης για την δολοφονία  του πατέρα της  από τους Σεβαστούς. Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους για την σχέση Μυρσίνης-  Δούκα.

Άγριες Μέλισσες_ Μυρσίνη και Δούκας χωρίζουν_

Δείτε επίσης :Άγριες μέλισσες spoiler : Ο Μιλτιάδης εξομολογείται στην Αννέτ το μεγάλο μυστικό για τον φόνο της Βαλεντίνης

Ο Δούκας λοιπόν  λέει στην Μυρσίνη πως θέλει να χωρίσουν και  εκείνη χάνει τη γη από τα πόδια της. Η εποχή στην οποία διαδραματίζεται η σειρά είναι συντηρητική και τα ζευγάρια δεν έπαιρναν εύκολα διαζύγιο. Ο Δούκας Σεβαστός θα φύγει από το  Διαφάνι και πηγαίνει στο εξοχικό του σπίτι στην Λάρισα. Θα ακολουθήσει και μια οικογενειακή κουβέντα ,που το ζευγάρι θα κάνει τις ανακοινώσεις του .

Η Ανέτ, θα προσπαθήσει να βοηθήσει το ζευγάρι.  αλλά τα γεγονότα που θα συμβούν θα πάνε έτσι και αλλιώς  πίσω το διαζύγιο Δούκα –  Μυρσίνης.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Έτσι μαθαίνει η Μυρσίνη για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω!

H Μυρσινη Δεν μπορεί να δεχθεί ότι και τα τρία της παιδιά θα της πάνε νύφη μια Σταμίρη.

Τα προβλήματα και οι αποκαλύψεις για την οικογένεια του Δούκα Σεβαστού δεν έχουν τελειωμό. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Sirial και ενώ ο Τάκης αποκαλύπτει την αλήθεια για τον εγγονό του Σέργιο, ο Κωνσταντής δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας στον πατέρα του.

Σε μια έκρηξη επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Τάκη, λέγοντας: «Είναι αλήθεια πατέρα. Βρήκα τη Δρόσω στην Αθήνα και μου τα είπε όλα. Γι αυτό είχε εξαφανιστεί τόσα χρόνια, για να προστατεύσει το γιο σου τον καλομαθημένο».

Όμως δεν σταμάτησε εκεί, έριξε και άλλη βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. «Είμαι ερωτευμένος με την Δρόσω και θέλω να την παντρευτώ», ξεστόμισε ο Κωνσταντής. Η αντίδραση της Μυρσίνης θα είναι καταλυτική και θα φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένεια. Δεν μπορεί να δεχθεί ότι και τα τρία της παιδιά θα της πάνε νύφη μια Σταμίρη.

 

 

Close