Άγριες Μέλισσες: Να σου ζήσει Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον Δούκα να λέει, να σου ζήσει Ελένη.

Να σου ζήσει Λενιωωωωωω μου όλοι μαζι φωνάζουμεεεεεεεεεε να σου ζήσει ο κορίτσαρος!!!!!!

Η Ελένη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, βρίσκεται στα χωράφια του πατέρα της όταν εκεί πάει να τη βρει ο Δούκας για να κλείσει τους παλιούς λογαριασμούς μαζί της. Ξαφνικά την πιάνουν έντονοι πόνοι της γέννας και ο Δούκας προσφέρεται να τη βοηθήσει.

Εκείνη όμως αρνείται, όταν εμφανίζεται στην περιοχή ο Ακύλας μαζί με μερικούς Αβάντες και ο Σεβαστός χωρίς δεύτερη σκέψη την αρπάζει και τη μεταφέρει σε μία αποθήκη:

Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Θα βρουν επιτέλους στο τέλος την ευτυχία που τους αξίζει

Κάνε ησυχία μην μας βρει, της λέει, αλλά οι πόνοι γίνονται όλο και πιο έντονοι και η ώρα της γέννας για την Ελένη έχει φτάσει. Εκείνος μη μπορώντας να φέρει βοήθεια, αποφασίζει να τη ξεγεννήσει ο ίδιος και εκείνος και εκείνη, που δεν έχει περιθώρια να του αρνηθεί, υπακούει στις  συμβουλές του!

Η όλη διαδικασία της γέννησης του μωρού γίνεται υπό άκρα σιωπή, με την Ελένη να προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκρατήσει τις φωνές της από τους πόνους του τοκετού!

Ο Δούκας ξεγεννάει την Ελένη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας έρχεται αντιμέτωπος με τον Ακύλα

Το μωρό γεννιέται και προκαλεί συγκίνηση τόσο στην Ελένη όσο και στον Δούκα, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος που πιάνει στα χέρια του το εγγόνι του αδερφού του Μιλτιάδη, τον οποίο και πλήγωσε περισσότερο από τον οποιοδήποτε στη ζωή του και που τον οδήγησε στον θάνατο.

Να σου ζήσει η Ελένη, της εύχεται και της το δίνει στην αγκαλιά της. Όμως το κλάμα του μωρού προδίδει τη θέση τους και ο Μεγαρίτης τους εντοπίζει και προσπαθεί να τους σκοτώσει. Η Ελένη είναι σε λιπόθυμη κατάσταση με το μωρό στην αγκαλιά της να θηλάζει.

Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Δούκας Σεβαστός

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Τα συγκινητικά backstage video και οι φωτογραφίες από το τέλος

Ο Δούκας προσπαθεί να προκαλέσει αντιπερισπασμό για να σώσει η μάνα και παιδί και παλεύει με τον αδίστακτο άντρα, μέχρι που Ακύλας πυροβολεί και τον σκοτώνει!

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω

Ο Ακύλας επιστρέφει στην αποθήκη να αποτελειώσει και την Ελένη, αλλά όταν βλέπει την εικόνα της μάνας με το μωρό να θηλάζει το μετανιώνει και φεύγει. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, στο μεταξύ, ο Λάμπρος αναζητά παντού την εξαφανισμένη Ελένη και ανησυχεί.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close