Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής αποχωρούν από το αεροδρόμιο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως  ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αποχωρούν από το αεροδρόμιο.

Μπράβο παιδιά μας ,μπράβο λεβέντες μας … Δούκα ηρέμησε…

Ακόμη ένα έγκλημα, που θα προκαλέσει ταραχές, θα παρακολουθήσουμε, σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε. Ο Ζάχος βάφει τα χέρια του με αίμα και η Ελένη με τον Λάμπρο πρέπει να σκεφτούν αν θα τον στηρίξουν. Παράλληλα, ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προκαλούν αναστάτωση με μία απόφασή τους.

Γεμάτα ένταση και ανατροπές είναι τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες. Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, ο Μαρίνος Ξανθός ανακαλύπτει το σχέδιο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή εναντίον του και διακόπτει κάθε συνεργασία μαζί τους.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος-Κωνσταντής

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος της Ελένης

Οι δύο Σεβαστοί, όμως, απαιτούν εξηγήσεις και ο Ξανθός στριμώχνει τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή τις απειλές να εκτοξεύονται εκατέρωθεν και το σχέδιο των αγοριών ναυαγεί οριστικά. Λίγη ώρα μετά, όπως θα δούμε, κι ενώ οι Σεβαστοί είναι σε απόγνωση, ο Ξανθός δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη απ’ τον Δούκα.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής παίρνουν μία παράτολμη απόφαση για το μέλλον και την περιουσία τους, την οποία αναμένεται να ανακοινώσουν άμεσα γνωρίζοντας από την αρχή που θα προκαλέσουν ταραχή. Οι δυο τους ενημερώνουν όλους τους εμπλεκόμενους πως αποχωρούν από το έργο του αεροδρομίου φέρνοντας τον Δούκα και τον Ακύλα σε απελπισία.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η Ρένα δωροδοκεί τον Ξανθό

Όλοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να τους αλλάξουν γνώμη, καθώς χωρίς, την οικονομική τους συνεισφορά δεν μπορεί να προχωρήσει το έργο. Ωστόσο, ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή εμμένουν στην απόφαση τους να αποχωρήσουν, παρά τις συμβουλές του Φραγκουδή.

Θα πρέπει, όμως, να αντιμετωπίσουν τον Μοσχοβάκη, που έρχεται να ξεδιαλύνει το χάος. Δεν δέχονται, ωστόσο, τον εκβιασμό του και εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το έργο του αεροδρομίου και να επωμιστούν τις συνέπειες της πράξης τους.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση της Δρόσως που θα ταράξει τα νερά

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά και όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ιδιέτερα αναστατωμένη, μία δολοφονία θα ταράξει και πάλι τα νερά, και η τράπουλα ανακατεύετε ξανά. Ο Ζάχος είναι αυτός που αυτή τη φορά βάφει τα χέρια του με αίμα. Συγκεκριμένα, χάνει την υπομονή του και θέλοντας να αποδώσει δικαιοσύνη για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα σκοτώνει έναν άνθρωπο κλειδί.

Ο ίδιος, όμως, έχει το αίσθημα ευθύνης βαρύ μέσα του και θέλει να παραδοθεί για το φόνο που διέπραξε. Ωστόσο, την πράξη του γνωρίζουν και η Ελένη με τον Λάμπρο και τον Παναγιώτη, οι οποίοι πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον καλύψουν ή θα ρισκάρουν να πληρώσουν όλοι για αυτό το έγκλημα.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Μόνο ο θάνατος χωρίζει Δούκα και Μυρσίνη

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, την επόμενη μέρα, οι εφημερίδες γράφουν για τη δολοφονία προκαλούν αναστάτωση σε όλο το χωριό. η Ελένη και ο Λάμπρος αποφεύγουν να πάρουν θέση, ενώ ο ταξίαρχος Τριανταφυλλίδης ανακρίνει τον Ζάχο και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσει αυτή η ανάκριση.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close