Άγριες μέλισσες-Ρένα-

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Ρένα δωροδοκεί τον Ξανθό. 

Άμα δεν λαδώσεις δεν τρως…ελληνική έκφραση που ίσχυε ανέκαθεν στην Ελλάδα…

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση της Δρόσως που θα ταράξει τα νερά

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής με τη βοήθεια της Ρένας καταφέρνουν με οικονομικό αντάλλαγμα να πείσουν τον Ξανθό να απομακρύνει τον Ακύλα από το έργο του αεροδρομίου. Γνωρίζουν πολύ καλά πως όταν αυτό φτάσει στα αυτιά του Μεγαρίτη θα ξεσπάσει πόλεμος όμως ξέρουν ότι τώρα είναι η στιγμή να τα παίξουν όλα για όλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μόνο ο θάνατος χωρίζει Δούκα και Μυρσίνη

Άγριες μέλισσες-Ρένα-Νικηφόρος-

Ταυτόχρονα ο Δούκας, η Μυρσίνη και ο Μελέτης ανακαλύπτουν ανήσυχοι το σχέδιο των αγoριών και προσπαθούν να τους αποτρέψουν αφού ξέρουν πως ο Ακύλας θα θελήσει να τους διαλύσει που πήγαν κόντρα στα σχέδιά του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φέρνει πίσω στο σπίτι την Κορίνα

Στο μεταξύ ο Ζάχος μιλάει με τον Ντουνιά με σκοπό να τον πείσει να απελευθερώσει τον Πέτρο. Στο χωριό επικρατεί αναβρασμός καθώς όλοι συγκεντρώνονται ξανά για να εμποδίσουν να στηθεί το εργοτάξιο του Ακύλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης βοηθά τον Μπάμπη και την Κορίνα

Άγριες μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Στο μεταξύ ο Λάμπρος με την Ελένη παίρνουν μία απόφαση που θα τους εκπλήξει όλους. Παράλληλα ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σε έναν κίνδυνο εξαιτίας της σχέσης του με την Κορίνα. Παρά το γεγονός όμως ότι θα κινδυνέψει δεν θα το βάλει κάτω και θα διεκδικήσει ξανά την αγαπημένη του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ένα κομμάτι της Ρένας ζητάει εκδίκηση

Ο Κωνσταντής πιάνει στα πράσα τον αδερφό του με την Ασημίνα και ύστερα από αυτό ο Νικηφόρος και η αγαπημένη του αποφασίζουν να αλλάξουν σχέδια. Εκεί που είχαν πει να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική τώρα επιλέγουν να την αποκαλύψουν στα αδέρφια τους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας στήνει δολοφονικό καρτέρι στον Νικηφόρο

Στο μεταξύ ο ξανθός αρχίζει το ξήλωμα του Ακύλα από το έργο του αεροδρομίου. Ο Δούκας ανησυχεί για την εμπλοκή του Νικηφόρου με τον Ξανθό και ψάχνει στοιχεία για το μυστηριώδη άντρα της ΚΥΠ.

Άγριες μέλισσες-Ασημίνα-Νικηφόρος-

Μετά τις περιπέτειες του Μπάμπη με τον Ακύλα η Ουράνια και ο Κυριάκος βλέπουν να ματαιώνονται τα σχέδιά τους για να φύγουν  στην Αμερική καθώς θέλουν να είναι κοντά του και να τον προστατέψουν από τα δολοφονικά σχέδια του Ακύλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος της ιστορίας της Δρόσως με τον Κωνσταντή

Ο Λάμπρος θα δεχτεί μία απρόσμενη πρόταση από την Αιμιλία ενώ ο Ζάχος καταφέρει να κάνει ειρήνη με την Ελένη και πλέον και οι δυο τους μπορεί να είναι στο μέλλον ξανά καλοί φίλοι. Ο Ακύλας σκέφτεται ένα σχέδιο για να χωρίσει ο Μπάμπης από την Κορίνα το οποίο θα τους αναστατώσει όλους.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close