Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση της Δρόσως που θα ταράξει τα νερά

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού αυτή η απόφαση της Δρόσως θα ταράξει τα νερά. 

Βάλτε τα παιδιά από νωρίς για ύπνο γιατί σήμερα δεν θα σηκωθούμε από τον καναπέ μας με αυτά που θα γίνουν…

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Μόνο ο θάνατος χωρίζει Δούκα και Μυρσίνη

Κυκλοφόρησε μέσα από το επίσημο κανάλι του ANT1 στο Youtube το τρέιλερ που θα προβληθεί στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι στο σημερινό επεισόδιο…θα κλάψουν μανούλες.

Άγριες Μέλισσες-Μελέτης-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας φέρνει πίσω στο σπίτι την Κορίνα

Φαίνεται πως θα είναι ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο με τους πρωταγωνιστές να έρχονται στα όριά τους, να αλλάζει η ζωή τους με ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να πείσει τον Θεόδωρο να στραφεί απέναντι στον Ξανθό.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης βοηθά τον Μπάμπη και την Κορίνα

Άγριες Μέλισσες-Ακύλας-

Παρόλα αυτά όμως καταφέρνει να συναντήσει έναν παλιό του συνάδελφο και αυτός ο συνάδελφος θα οδηγήσει τον Νικηφόρο σε ακόμη ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο που θέτει την ζωή του ήρωα σε κίνδυνο. Αυτό το σχέδιο έχει φυσικά ως σκοπό να παγιδεύσει τον Ξανθό αλλά και τον Ακύλα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ένα κομμάτι της Ρένας ζητάει εκδίκηση

Από την άλλη ήρθε η στιγμή για τον Μπάμπη να πει όλη την αλήθεια στην Κορίνα για τα λεφτά που έκλεψε ο Κυριάκος από τον Ακύλα και φυσικά η αντίδραση της Κορίνας δεν θα είναι καλή. Μεγάλες φουρτούνες περιμένουν το ζευγάρι που μπορεί όμως να τους δέσουν ακόμη περισσότερο.

Άγριες Μέλισσες-Μπάμπης-Κορίνα-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας στήνει δολοφονικό καρτέρι στον Νικηφόρο

Στην ζωή της Δρόσως και του Κωνσταντή τα πράγματα έχουν μπει σε μία όμορφη ρουτίνα. Η Δρόσω όμως παίρνει μία πολύ σημαντική απόφαση σχετικά με την σχέση της και θα ταράξει τα νερά στο Διαφάνι. Θα δώσει όμως και μεγάλη χαρά στον Κωνσταντή αφού ο γάμος τους, ίσως και να κοντοζυγώνει τελικά.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος της ιστορίας της Δρόσως με τον Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής-

Τέλος ο Πέτρος ενώ είχε βρει κρυψώνα ξαφνικά εξαφανίζεται και ο Ζάχος θα δεχτεί στο νοσοκομείο μία επίσκεψη από κάποιον που δεν περίμενε. Πώς θα αντιδράσει ο Ζάχος; Λίγη υπομονή φίλες και φίλοι αφού η συνέχεια σε λίγες ώρες θα προβάλλεται στις οθόνες σας.

Άγριες Μέλισσες-Ζάχος-

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close