Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αποκτά θανάσιμο εχθρό μετά το χωρισμό του με τη Ρένα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι ενδιαφέρουσες καθώς Ο Νικηφόρος αποκτά θανάσιμο εχθρό μετά το χωρισμό του με τη Ρένα.

ο Νικηφόρος χωρίζει τη Ρένα και αποκτά ένα θανάσιμο εχθρό.

Παλαμάκια, σηκωμένα λάβαρα, τσιρίδες και πολλά πολλά αστεία Memes από τις ΑΝιατές είμαι σίγουρη πως θα επακολουθήσουν με τον χωρισμό Ρένας Νικηφόρου. Βέβαιά δεν θα είναι εύκολος ούτε αναίμακτος, καθώς  όπως έχουμε δει, η Ρένα Μόρτζου είναι μια κακή απομίμηση της αγαπημένης μου Μυρσίνης Σεβαστού, μιας και η Μυρσίνη, είναι μια αυθεντική bitchara.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας συμμαχεί με Ζάχο και Μελέτη εναντίον του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αποκτά θανάσιμο εχθρό μετά το χωρισμό του με τη Ρένα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Βρίσκουν το πτώμα του Λούβαρη

Η εθνική μας bitchara λοιπόν, μπορεί να είδε στα μάτια της Ρένας, τη συνέχεια της, αλλά εδώ έκανε λάθος. Καθώς η Ρένα δεν μπορεί να την φτάσει.  Η Μυρσίνη θα έπρεπε να έχει καταλάβει πως η Ασημίνα, είναι το καλό της αντίγραφο. Ναι η Ασημίνα, κατάφερε πολλές φορές να βάλει στη θέση της και να μουγκάνει ακόμη και τη Μυρσίνη. Το μόνο φάουλ της Ασημίνας είναι η σχέση της με τον άοσμο, άχρωμο, αχώνευτο εκδότη. Θα φύγει από τη μέση όμως και αυτός. μη σκάτε. Θα μας κατσικώθει για μερικά επεισόδια ακόμη, αλλά θα φύγει.

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αποκτά θανάσιμο εχθρό μετά το χωρισμό του με τη Ρένα

Ο Νικηφόρος αποκτά θανάσιμο εχθρό μετά το χωρισμό του με τη Ρένα

Για όλα τα παραπάνω, είναι η Ασημίνα της καρδιάς μας. από την άλλη, η Ρένα  είναι μια σιγανοπαπαδιά, φίδι στον κόρφο του Νικηφόρου, που μπορεί να πάρει πόδι με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά θα τα κάνει όλα άνω κάτω.

Η Ρένα Μόρτζου, μετά τις αποκαλύψεις που της έκανε η Μυρσίνη για την πραγματική μητέρα του Σέργιου Σεβαστού, θεωρεί πως έχει το πάνω χέρι τόσο στη σχέση της με τον Νικηφόρο όσο και ως προς τις αδερφές Σταμίρη.

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αποκτά θανάσιμο εχθρό μετά το χωρισμό του με τη Ρένα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος δεν αντιδρά καλά με την εγκυμοσύνη της Ελένης

Φαίνεται πως έχει πολλά στοιχεία από τον χαρακτήρα της Μυρσίνης Σεβαστού και σε έναν έντονο διάλογο που θα έχει με την Ασημίνα,θα αποκαλύψει όλα όσα ξέρει για το παρελθόν τους. Οι δύο αδερφές κινούν γη και ουρανό για να μάθουν από πού το έμαθε.

Ο Νικηφόρος, που στιγμή δεν έπαψε να αγαπά την Ασημίνα, Ο Νικηφόρος χωρίζει τη Ρένα και αποκτά ένα θανάσιμο εχθρό σύμφωνα με το περιοδικο οκ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον πατέρα της Ρένας, που σε κανέναν δεν επιτρέπει να στενοχωρεί την μοναχοκόρη του.

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αποκτά θανάσιμο εχθρό μετά το χωρισμό του με τη Ρένα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα λέει σε Σέργιο την αλήθεια και ο Νικηφόρος την διώχνει

Οι δύο άντρες θα συγκρουστούν και ο Νικηφόρος θα παραιτηθεί από τη Νομαρχία, αφού ο Μόρτζος θα τον απειλήσει. Η Ασημίνα, βλέποντας την στάση του Νικηφόρου και ενώ έχει αρχίσει να βγαίνει με τον Πέτρο (έλεος με τον εκδότης της κακιάς ώρας), θα αλλάξει ξαφνικά στάση απέναντι στον εκδότη και οι δύο πρώην σύζυγοι θα προσπαθήσουν να τα ξαναβρούν. Ωστόσο, οι εξελίξεις θα τους προλάβουν με τον μικρό Σέργιο να προσπαθεί να διαχειριστεί όσα θα μάθει για τη ζωή του.

Οι εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες, που η σειρά θα προβάλλεται τέσσερις μέρες, αναμένονται καταιγιστικές με τους πρωταγωνιστές αιφνιδιάζονται από αυτές.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close