Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας συμμαχεί με Ζάχο και Μελέτη εναντίον του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ενδιαφέρουσες καθώς ο Δούκας συμμαχεί με Ζάχο και Μελέτη εναντίον του Ακύλα.

Ανατρεπτικές συμμαχίες ένα πτώμα και ένας ανελέητος πόλεμος θα μας απασχολήσουν στα προσοχή επεισόδια της αγαπημένης σειράς Άγριες μέλισσες . Σύμφωνα με τις εξελίξεις, ο Δούκας με τον Μελέτη και τον Ζάχο αρχίζουν πόλεμο εναντίον του Ακύλα. Τη στιγμή όμως που ανασύρεται το πτώμα του Λούβαρη  η οικογένεια Σεβαστού αναστατώνεται.

Δείτε Άγριες Μέλισσες: Βρίσκουν το πτώμα του Λούβαρη

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας συμμαχεί με Ζάχο και Μελέτη εναντίον του Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα κλαίει τον Νικηφόρο τραγουδώντας Βανδή

Ο Δούκας είναι αποφασισμένος να βάλει φρένο στα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ακύλα και για να τα καταφέρει όπως ήδη έχουμε δει, ζήτησε τη στήριξη αλλά και τη συμμαχία των κατοίκων του Διαφανίου. Ωστόσο την ίδια στιγμή παίρνει και μία πολύ σημαντική απόφαση για τη δικιά του ζωή. Επειδή θέλει να σταματήσει τους καυγάδες με τη Μυρσίνη χώριζει οριστικά την Αντιγόνη την οποία και εγκαταλείπει.

Ομως και η Μυρσίνη θα συγκρουστεί ξανά με την Αντιγόνη γιατί καταλαβαίνει πως η αντίζηλος της, δεν θα αφήσει τη μάχη για το Δούκα τόσο εύκολα.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας συμμαχεί με Ζάχο και Μελέτη εναντίον του Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία ξεφτιλίζει τον γιο του Σταμάτη

Οσο όμως ο Δούκας ανασυγκροτείται και προσπαθεί να πείσει τα παιδιά του και όλο το Διαφάνι να πολεμήσουν τον Ακύλα, μια εξέλιξη προκαλεί αναστάτωση. Η ανεύρεση ενός πτώματος ανοίγει μία υπόθεση που δεν βρήκε ποτέ Δικαίωση. Ο λόγος για το πτώμα του Λούβαρη.

Του μοναδικού μάρτυρα της δολοφονίας του Θέμελη από το εκείνο το μοιραίο βράδυ, που τελικά άλλαξε τις ισορροπίες αλλά και τη ζωή όλων. Το πτώμα του άτυχου εργάτη ανασύρεται και αποδεικνύεται πως δεν εξαφανίστηκε όπως θα ήθελε ο Δούκας να πιστέψουν Όλοι. Έτσι όπως θα δούμε, η υπόθεση θα ανοίξει ξανά και θα φέρει τεράστιες ανατροπές αλλά και τρόμο στο Δούκα και στο Μελέτη πώς θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και η ανάμειξη τους.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας συμμαχεί με Ζάχο και Μελέτη εναντίον του Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος δεν αντιδρά καλά με την εγκυμοσύνη της Ελένης

Από αυτήν την εξέλιξη θα θορυβηθεί και η Πηνελόπη.Η οποία ψάχνει τρόπο να δικαιώσει την μνήμη του Αλέξη Γραμματικού που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, αλλά και να τιμωρήσει τον πατέρα της, αφού από την πρώτη στιγμή ήταν πεπεισμένη πως εκείνος τον σκότωσε .

Ωστόσο σύμφωνα με το περιοδικό mytv ο Δούκας βάζει προτεραιότητά του τον πόλεμο που έχει ανοίξει με τον Ακύλα, καθώς δίνει μάχη με το χρόνο, προκειμένου να εμποδίσει να εδραιώσει τα σχέδια του και να καταστρέψει το Διάφανι.  Ο Μεγαρίτης, χωρίς να έχει ιδέα για τις συμμαχίες που προσπαθεί να συνάψει ο Δούκας ,προχώρα στα μεγαλεπήβολα σχέδια του στο Διαφάνι ώστε να το εξαφανίσει από τον χαρτη.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας συμμαχεί με Ζάχο και Μελέτη εναντίον του Ακύλα

Ο Δούκας συμμαχεί με Ζάχο και Μελέτη εναντίον του Ακύλα

Όπως θα δούμε όμως, ο Δούκας έχοντας στο πλάι του Μελέτη, περνάει στην αντεπίθεση. Ο Σεβαστός αρχίζει ένα υπόγειο πόλεμο εναντίον του Ακύλα, χρησιμοποιώντας το Μελέτη αλλά και το Ζάχο ο οποίος είναι αποφασισμένος και εκείνος να βάλει τέλος στην εξουσία του Ακύλα.

Οι τρεις άντρες, ενώνουν τις δυνάμεις τους και την εξουσία που έχουν εναντίον του Ακύλα. Αν και ξέρουν καλά πως η σύγκρουση μαζί του θα είναι σφοδρή και η νίκη απέναντι του καθόλου εύκολη. Από την άλλη το Διαφανι , καλείται να ψηφίσει αν πρέπει να δεχτεί τη βοήθεια που του προσφέρει ο Δούκας για τη μάχη εναντίον του αεροδρομίου.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας συμμαχεί με Ζάχο και Μελέτη εναντίον του Ακύλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Μυρσίνη και Δάκης καταστρέφουν τη Δρόσω

Η απόφασή τους θα είναι καθοριστική και όπως θα δούμε Ο Ακύλας θα βρεθεί από τη μία στιγμή στην άλλη με την πλάτη στον τοίχο . Με τα αποτελέσματα να είναι απρόβλεπτα γρήγορα.  Θα αντιληφθεί τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει εναντίον του, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να παρατήσει τα όπλα και αυτός ο πόλεμος θα έχει μόνο ένα νικητή.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close