Άγριες Μέλισσες:  Βρίσκουν το πτώμα του Λούβαρη

Άγριες μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς βρίσκουν το πτώμα του Λούβαρη .

Βρίσκουν το πτώμα του Λούβαρη και ο Δούκας ξανά δικάζεται

Η υπόθεση της δολοφονίας του Λούβαρη ανοίγει ξανά και αυτή τη φορά υπάρχει ένα αδιάσειστο στοιχείο: Το πτώμα του! Ο Δούκας Σεβαστός έρχεται ξανά αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και ένας νέος κύκλος δικαστηρίων θα αρχίσει ξανά. Από την πρώτη στιγμή που η Πηνελόπη επέστρεψε από το Παρίσι στο Διαφάνι, έβαλε στόχο της ζωής της να δικάσει για πάντα τους υπαίτιους της δολοφονίας του Αλέξη Γραμματικού.

Ακόμα και αν αυτοί είναι ο πατέρας της Δούκας και ο άντρας που ερωτεύτηκε τρέλα, ο Μελέτης. Στα πρώτα επεισόδια του 3ου κύκλου έφτασε πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί το όνειρό της, όμως οι υπόγειες κινήσεις του Δούκα μαζί με τη βοήθεια που του παρείχε ο Ακύλας, αλλά και η ψεύτικη κατάθεση της Αντιγόνης, ότι δήθεν είχε παράνομο δεσμό με τον Σεβαστό και πως το μοιραίο βράδυ ήταν μαζί, για άλλη μία φορά αθώωσε τον Δούκα και οι δολοφονίες των εισαγγελέων και του Λούβαρη δεν δικαιώθηκαν.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Ελένη σώζουν το Διαφάνι

Άγριες- Μέλισσες - Δουκας -

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος δεν αντιδρά καλά με την εγκυμοσύνη της Ελένης

Όμως εκείνη δεν το έβαλε κάτω, απλά έψαχνε την κατάλληλη αφορμή για να ανοίξει ξανά την υπόθεση. Και η στιγμή αυτή ήρθε με την επίσκεψη που της έκανε ο δικηγόρος της χήρας του Λούβαρη, ο οποίος ζήτησε τη βοήθειά της για να φτάσουν την υπόθεση μέχρι το τέλος και επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η Πηνελόπη φυσικά και δέχτηκε παρά τις αντιρρήσεις των αδελφών της. Όμως στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δείτε πως και η θεά τύχη θα βρεθεί με το μέρος της, καθώς ύστερα από κάποιες εργασίες που θα γίνουν σε ένα χωράφι, θα βρεθεί θαμμένος ένας σκελετός.

Η ανακάλυψη αυτή θα προκαλέσει σούσουρο και συζητήσεις και τα αποτελέσματα θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς θα γίνει γνωστό πως το πτώμα ανήκει στο δολοφονημένο Λούβαρη! Η υπόθεση θέλοντας και μη από τους σεβαστούς ανοίγει ξανά και αυτή τη φορά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εφόσον υπάρχει και το βασικό στοιχείο που είναι το πτώμα να αποδοθεί επιτέλους η δικαίωση. Όπως είναι φυσικό, το πτώμα του Λούβαρη θα φέρει καινούργιες αναταράξεις στην οικογένεια Σεβαστού. Ο κίνδυνος της φυλάκισης για τον Δούκα είναι και πάλι κοντά καθώς από τα στοιχεία και τις έρευνες για άλλη μία φορά προκύπτει η ενοχή του και ένας νέος κύκλος δικαστηρίων αρχίζει ξανά.

Ζάχος και Μελέτης συμμαχούν για να εξοντώσουν τον Ακύλα

Άρχισε να δείχνει και σε σένα το πραγματικό του πρόσωπο, είχε πει πριν από μερικά επεισόδια. Η Ζωή για τον Ακύλα στον Μελέτη και ο τελευταίος πλέον έχει καταλάβει πόσο αδίστακτος είναι ο Μεγαρίτης. Ιδιαίτερα μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Κωνσταντή.

Άγριες- Μέλισσες-Μεγαριτης -

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα κλαίει τον Νικηφόρο τραγουδώντας Βανδή

Παράλληλα, οι αποκαλύψεις για τα πραγματικά του σχέδια όσον αφορά το αεροδρόμιο και το πως προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την περιουσία του Δούκα, κάνουν τον Μελέτη να αρχίσει να δουλεύει πίσω από την πλάτη του πεθερού του, προκειμένου να τον ξεσκεπάσει. Και μπορεί ο Ακύλας να συνεχίζει να προχωράει τα μεγαλεπήβολα σχέδια του στο Διαφάνι, όμως ο Μελέτης με τον Δούκα περνάνε στην αντεπίθεση.

Ο ισχυρός άντρας του κάμπου αρχίζει έναν υπόγειο πόλεμο εναντίον του Ακύλα, χρησιμοποιώντας τόσο τον Ζάχο όσο και τον Μελέτη, που συμμαχούν για να καταφέρουν να εξοντώσουν τον Μεγαρίτη. Παράλληλα, το Διαφάνι καλείται να ψηφίσει εάν πρέπει να δεχτεί τη βοήθεια που τους προσφέρει ο Δούκας για τη μάχη εναντίον του αεροδρομίου. Ο Ακύλας βρίσκεται από τη μία στιγμή στην άλλη με την πλάτη στον τοίχο σύμφωνα με το TV serial  , με τα αποτελέσματα να είναι απρόβλεπτα…

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ορφανίδης στη φυλακή

Άγριες- Μέλισσες - Ακύλας-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close