Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας με τον Μελέτη μπαίνουν φυλακή

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ευχάριστες καθώς ο Ακύλας με τον Μελέτη μπαίνουν φυλακή

Μελέτης και Ακύλας στη φυλακή- Ο Δούκας πετάει τον Ακύλα έξω από το έργο του αεροδρομίου…

Ο Θανασάκης αποφασίζει να ομολογήσει την αλήθεια και ο Ακύλας με τον Μελέτη βρίσκονται αντιμέτωποι με τη φυλακή και με βαριές κατηγορίες! Η αρχή του τέλους φαίνεται πως έχει φτάσει και οι αποκαλύψεις δεν θα έχουν τελειωμό.

Τα αποβράσματα Μελέτης και Ακύλας παίρνουν επιτέλους αυτό που τους αξίζει. ΝΕΜΕΣΙΣ

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας με τον Μελέτη μπαίνουν φυλακή

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Στα μαχαίρια Ακύλας και Σταμάτης

Η σύλληψη του Θανασάκη όχι μόνο ως μέλος των Αβαντων, αλλά και ως εν δυνάμει φονιάς, προκαλεί σοκ στο Διαφάνι και στην οικογένεια Τόλλια.
Ο νεαρός φυλακίζεται και είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες που ίσως να τον οδηγήσουν και στην κρεμάλα. Η Σοφούλα με τον Άγγελο τον επισκέπτονται στη φυλακή και προσπαθούν να πείσουν τον Θανάση να πει την αλήθεια: Σώσε τον εαυτό σου και μίλα, πες όσα ξέρεις και θα πέσεις στα μαλακά! Μην τους καλύπτεις άλλο, βλέπεις ότι είναι αδίστακτοι, φονιάδες! Εσύ δεν είσαι τέτοιος, του λένε.

Και εκείνος δείχνει να βρίσκεται σε απόγνωση. Ο Περικλής επισκέπτεται και εκείνος τον γιο του στη φυλακή και η συζήτηση μεταξύ πατέρα και γιου οδηγεί τον Θανασάκη να πει όλα όσα ξέρει για τους Άβαντες και τη δράση τους. Η οικογένεια Τόλλια ανακουφίζεται με την ομολογία του Θανάση, ενώ οι καινούριες συλλήψεις θα φέρουν χιονοστιβάδα ανατροπών.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας με τον Μελέτη μπαίνουν φυλακή

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης σκοτώνει τον Ακύλα

Ο Ακύλας με τον Μελέτη οδηγούνται στο κρατητήριο και τα νέα αυτά φέρνουν χαρά στο Διαφάνι. Είμαι αθώος, δεν ισχύουν όλα όσα λένε! Μου έχουν στήσει παγίδα για να με εκδικηθούν για το έργο του αεροδρομίου, δεν έχω καμία σχέση με τους φόνους αυτούς, φωνάζει ο Ακύλας, αλλά κανείς δεν του δίνει σημασία.

Ακόμη και ο Ντούνιας με τον ξανθό κρατάνε αποστάσεις από εκείνον που βρίσκεται πια ξεκρέμαστος: Σε είχαμε προειδοποιήσει να μαζευτείς και δεν μας άκουσες! Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να σε βοηθήσουμε, θα φάμε κι εμείς το κεφάλι μας! Έτσι όπως τα έκανες βγάλτα πέρα μόνος σου πια.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας με τον Μελέτη μπαίνουν φυλακή

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αποκαλύπτει τα πάντα στην Πηνελόπη

Στο χωριό πιστεύουν πως ο Θανασάκης θα τη γλιτώσει, ενώ ο Λευτέρης αναθαρρεί καθώς βλέπει πως υπάρχει ελπίδα να απαλλαγούν από τον Άκύλα και προσπαθεί να μιλήσει και στην Κορίνα που είναι μπερδεμένη με όσα γίνονται. Ο Δούκας επισκέπτεται τον Μελέτη στη φυλακή και προσπαθεί να τον πείσει να δώσει τον Μεγαρίτη και να γλιτώσει ο ίδιος, αλλά ο Μελέτης αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον Ακύλα στην προσπάθειά τους να αποφυλακιστούν.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας με τον Μελέτη μπαίνουν φυλακή

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Spoilers για το τέλος της σειράς

Σύμφωνα με το περιοδικό TVΣΙΡΙΑΛ, ο Ακύλας ζήτα βοήθεια από πολύ ψηλά την ίδια στιγμή που ο Δούκας ζήτα την αποπομπή του από το συμβούλιο και καταφέρνει επιτέλους να τον πετάξει έξω από το έργο του αεροδρομίου. Ο Ακύλας βρίσκεται σε δεινή θέση και όλα δείχνουν πως αρχίζει σιγά-σιγά να έρχεται η πτώση… ή μήπως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, ακόμα;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close