Άγριες Μέλισσες: Σε σύγκρουση Ακύλας και Σταμάτης

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την σύγκρουση μεταξύ Ακύλα και Σταμάτη.

Πάρε τον ενα και χτύπα τον άλλο…Χαμούλης προβλέπεται για άλλη μια φορά στο Διαφάνι …

Ο Σταμάτης και ο Ακύλας θα έρθουν σύντομα αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες, με τη σκηνή αυτή να προβλέπεται συγκλονιστική. Όλα θα ξεκινήσουν από την “ληστεία” που πραγματοποιήσαν οι μικροί μας ήρωες και έφεραν τεράστια αναστάτωση στο Διαφάνι.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Λυγίζει ο Τολιάς βλέποντας στον γιο του στο κελί

Ο μικρός Φώτης δεν άντεξε και αποκάλυψε στον πατέρα του την αλήθεια για όσα έκαναν στις αποθήκες του Ακύλα, με αποτέλεσμα ο Κυριάκος να αναλαμβάνει δράση. Μαζί με την Ουρανία, ενημερώνουν την Βιολέτα, η οποία πέφτει από τα σύννεφα!

Σύντομα τα νέα θα φτάσουν και στις αδελφές Σταμίρη. Όλοι τους προσπαθούν να προστατεύσουν τα παιδιά, με τον Ακύλα να απειλεί τους πάντες στο Διαφάνι. Ο Σταμάτης θα σταθεί ασπίδα μπροστά στον γιο του, με αποτέλεσμα ο Ακύλας να τον βάζει στο στόχαστρό του, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες-Μέλισσες-Σταμάτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Η συμμαχία μεταξύ Μόρτζου και Ακύλα

Δε θα αργήσει η στιγμή που οι δύο άντρες θα συγκρουστούν. Όσο ο Περικλής προσπαθεί να δει τί θα κάνει με αυτά τα χρήματα που έχει στα χέρια του, ο Σταμάτης έρχεται σε αλλεπάλληλες συγκρούσεις με τον Ακύλα Μεγαρίτη.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο νέος κοινοτάρχης

Όσο κι αν προσπαθούν όλοι να του ρίξουν στάχτη στα μάτια, ο Ακύλας είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει πως οι Διαφανιώτες κρύβονται πίσω από τη ληστεία. Σύμφωνα με το Youfly.com, Οι πιέσεις συνεχίζονται και η κατάσταση ξεφεύγει…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close