Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες για το Διαφάνι και τον Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Μελέτης αποκαλύπτει τα πάντα στην Πηνελόπη

Μελέτη …. Να ξέρες τί σε περιμένει αγόρι μου… Έβαλες τα χεράκια σου και έβγαλες τα ματάκια σου.

Το Διαφάνι σώζεται με τους κατοίκους του για άλλη μια φορά να θεωρούν πως ο Δούκας Σεβαστός πήγε να τους εξαπατήσει. Οι εξελίξεις τρέχουν και το okmag σας δίνει τα πιο δυνατά spoilers που θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες στην αγαπημένη σειρά του ANT1, «Άγριες Μέλισσες».

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες για το Διαφάνι και τον Δούκα

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Αν μιλήσεις θα σε θάψω- Οι απειλές στην Αντιγόνη

Ο Δούκας βλέπει ότι είναι οικονομικά στριμωγμένος και μόνος, με αποτέλεσμα να αποδεχθεί την πρόταση του Νικηφόρου. Η εύρεση νέας τοποθεσίας όπου θα γίνει το αεροδρόμιο τους χαροποιεί όλους, ωστόσο η χαρά τους δεν θα κρατήσει για πολύ.

Η Μυρσίνη, που παίζει καθοριστικό ρόλο στο πλευρό του Δούκα, θα αναγκάσει την Αντιγόνη να απομακρυνθεί, ενώ θα προσπαθήσει να πείσει τον Δούκα να συνεργαστεί με τον Ακύλα αδιαφορώντας για τους συγχωριανούς του από το Διαφάνι. Ο Δούκας, για μια ακόμη φορά, θα δει το σκληρό πρόσωπο της αδίστακτης Μυρσίνης.

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες για το Διαφάνι και τον Δούκα

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85 , 86 , 87 , 88

Στο σπίτι του Ακύλα Μεγαρίτη η ατμόσφαιρα μοιάζει με μπαρουταποθήκη που είναι έτοιμη, από ώρα σε ώρα, να εκραγεί. Η Αιμιλία, που όπως σας έχει αποκαλύψει το okmag μισεί τον Ακύλα, προχωράει ακάθεκτη το σχέδιο της, ψάχνοντας στοιχεία για να τον κλείσει στη φυλακή. Η συντηρητική δασκάλα θα εκμεταλλευτεί την συμπάθεια που της έχει ο Νομάρχης και θα αποσπάσει πληροφορίες που θα σώσουν την οικογένεια της μια για πάντα από τον Ακύλα.

Η Ζωή και η Αιμιλία βρίσκουν ένα σημαντικό έγγραφο που ίσως ν’ αποτελέσει την αρχή για να στριμώξουν τον Ακύλα. Τα σχέδια τους όμως θα γίνουν αντιληπτά απ’ τον Λευτέρη. Θα σωπάσει ή θα τις ξεσκεπάσει;

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες για το Διαφάνι και τον Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο παπα Γρηγόρης μπαίνει σε παύση καθηκόντων

Η Ουρανία αποφασίζει να πείσει τον Κυριάκο να αποδεχτούν τη πρόταση του Άλκη και να φύγουν στην Αμερική. Τα εμπόδια πολλά, ωστόσο το ζευγάρι θα μείνει στο Διαφάνι και θα ξεχάσει τη μεγάλη φουρτούνα που πέρασε ο γάμος του, προσπαθώντας να βρει όλα εκείνα που το ενώνουν για να είναι ξανά μαζί.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το okmag, τα παιδιά με αρχηγό τον Σέργιο και τον Φώτη θα τρυπώσουν στο σπίτι του Δούκα και -εκτός από μεγάλο χρηματικό ποσό που θα βρουν και θα πάρουν φεύγοντας- θα βρουν και έγγραφα που εν αγνοία τους θα σώσουν το Διαφάνι. Ο Κυριάκος αναγκάζεται να ομολογήσει στην Ουρανία την κλοπή του Φώτη.

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες για το Διαφάνι και τον Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ρένα και Δάκης χωρίζουν την Δρόσω από τον Κωνσταντή

Από την άλλη, ο Μελέτης παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με θύμα τον Θανασάκη . Θα τον αναγκάσουν να πάρει πάνω του την δολοφονία του αδερφού του, Πέτρου και των άλλων μελών της αντίστασης. Ο Τόλλιας και η Παγώνα δεν μπορούν να πιστέψουν όλα όσα ακούγονται για τον γιο τους και θα μπουν σε μονοπάτια επικινδυνά.

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες ώρες για το Διαφάνι και τον Δούκα

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: O Δούκας εξορίζει το Ζάχο μια για πάντα

Η Πηνελόπη βρίσκεται πολύ κοντά στους δολοφόνους του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού. Ο Μελέτης αφήνεται στην τύχη. Αδιαφορώντας για το κόστος και τη φυλακή που τον περιμένει, θα της αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Μένει να δούμε αν τελικά η Πηνελόπη θα μιλήσει και θα βάλει στην φυλακή τον ίδιο της τον πατέρα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close