Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας σκοτώνει την Αιμιλία

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς θα δούμε τον Ακύλα να σκοτώνει την Αιμιλία.

Που να ήξερες Αιμιλία μου … Τον είχες κάνει και Θεό ένα διάστημα νομίζω! Κρίμα μωρέ

Ο Ακύλας αρχίζει να κάνει πράξη το σχέδιο εκδίκησης. Πρώτο θύμα του η Αιμιλία. Η είδηση της απαγωγής της αδερφής της Ζωής από τους άντρες του Μεγαρίτη πέφτει σαν κεραυνός και όλοι πια φοβούνται για τα χειρότερα. Η οικογένεια του, βέβαια, έχει ένα λόγο παραπάνω να ανησυχεί, αφού πια είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Δρόσω περιμένουν παιδί

Η Ζωή, η Κορίνα και ο Λευτέρης ψάχνουν τρόπο για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να προστατευτούν από το μένος του, αφού εκείνος θέλει να τιμωρήσει ο Ακύλας κι όχι τόσο την Αιμιλία… Την ίδια στιγμή, η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στη δική του Δούκα.

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή λέει στον Ακύλα πως η Κορίνα δεν είναι δικό του παιδί

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ζητάει συγγνώμη από τις αδερφές Σταμίρη και πεθαίνει

Η υπόθεση ανοίγει και πάλι και παράλληλα ανοίγει και ο ασκός του Αιόλου για τον Δούκα. Όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσει την τιμωρία. Λίγες μέρες μετά, βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα. Παράλληλα η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθε η Μυρσίνη για το παρελθόν του Σέργιου.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 137 , 138 , 139 , 140

Ο Ακύλας κάνει μία πρόταση στη γυναίκα του με αντάλλαγμα τη ζωή της αδερφής της. Η Ζωή, κρυφά απ’ όλους παίρνει το ρίσκο ν’ ακολουθήσει τις εντολές του, για να σώσει την Αιμιλία απ’ τα χέρια του, θα τα καταφέρει ή όχι και ο Ακύλας θα σκοτώσει και την Αιμιλία;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close