Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Δρόσω περιμένουν παιδί

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Κωνσταντής και η Δρόσω περιμένουν παιδί. 

Αχ θα βγει σίγουρα ξανθό και κουκλί! Το κάνατε το θαύμα σας βρε! Και στα δικά σας οι ελεύθεροι. Δεν ζητούσα κανα τζόκερ χθες;

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ζητάει συγγνώμη από τις αδερφές Σταμίρη και πεθαίνει

Την τελευταία στιγμή ο Κωνσταντής συνέρχεται και παρακαλεί τη Δρόσω να τον συγχωρέσει και να γίνει γυναίκα του. Το Διαφάνι γιορτάζει στο γάμο τους όμως την ίδια στιγμή ο Ακύλας δραπετεύει από τη φυλακή και είναι διψασμένος για αίμα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 137 , 138 , 139 , 140

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-Κωνσταντής-

Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για τον Κωνσταντή. Οι τύψεις από όσα έχει κάνει στο παρελθόν, τότε που ακολουθούσε τον Μελέτη σε όλες τις βρωμοδουλειές που του ανέθετε ο Δούκας, βάραιναν αβάσταχτα την ψυχή του και δεν τον άφηναν να ηρεμήσει.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Φανερός και μυστικός γάμος για Δρόσω και Ασημίνα

Μάταια προσπαθούσαν η Δρόσω και ο Νικηφόρος να τον συνεφέρουν. Αποφασισμένος να πληρώσει για τα εγκλήματα του ομολόγησε την δολοφονία του Γιάννου στο Λάμπρο τον οποίο αδυνατεί να κοιτάξει πια στα μάτια.

Άγριες Μέλισσες-Δρόσω-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης έπνιξε τον Γιάννο και εγώ κοιτούσα Λάμπρο

Όμως όλοι αυτή η πάλη που χρειάστηκε να δώσει με τον ίδιο του τον εαυτό διέλυσε τη σχέση του με τη Δρόσω. Ο Κωνσταντής έπινε για να αντέξει όμως εκείνη δεν άντεξε να τον βλέπει να ξανά κυλάει στο ποτό γι’ αυτό και με πολύ πόνο αποφάσισε να απομακρυνθεί από κοντά του.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-

Βλέποντας τους να φτάνουν ένα βήμα πριν από το χωρισμό ο Νικηφόρος με την Ασημίνα αναλαμβάνουν να τους φέρουν ξανά κοντά προσπαθώντας πρώτα από όλους να βοηθήσουν τον Κωνσταντή να συνέλθει και όπως φαίνεται τα καταφέρνουν.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα

Συνειδητοποιώντας ότι κινδυνεύει να χάσει την Δρόσω, τρέχει κοντά στη γυναίκα που του άλλαξε όλη του τη ζωή παρακαλώντας την, να σβήσει όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα. Οι προετοιμασίες για το γάμο τους είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί άσχετα που εκείνοι αποφάσισαν μία ανάσα πριν από την εκκλησία να τινάξουν τα πάντα στον αέρα.

Άγριες Μέλισσες-Κωνσταντής-Δρόσω-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παλεύουν να σώσουν τον Μελέτη

Τώρα της ζητάει να τον συγχωρέσει, να επιστρέψει και να γίνει γυναίκα του. Η Δρόσω βαθιά ερωτευμένη δεν διστάζει πολύ να του πει το ναι. Και κάπως έτσι ο γάμος που όλο το Διαφάνι περίμενε γίνεται πραγματικότητα και ακολουθεί ένα τρικούβερτο γλέντι που βοηθάει το χωριό να αναπνεύσει μετά από όσα δύσκολα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η τελευταία συνάντηση Μελέτη Πηνελόπη

Μάλιστα δεν περνάει πολύς καιρός από την τελετή και η Δρόσω ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι θα γίνουν γονείς. Η συνέχεια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close