Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 137 , 138 , 139 , 140

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων  137 , 138 , 139 , 140 .Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 137 στις 27/6/2022

επεισόδιο 137

Δευτέρα 

Η Δρόσω δίνει την πολυπόθητη απάντηση στον Κωνσταντή. Παρά τα όσα συνέβησαν, αποφασίζει να τον συγχωρέσει και να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη τους. Ίσως με τον γάμο μας, ξορκίσουμε το κακό, εξομολογείται η Δρόσω στον Κωνσταντή και βυθίζεται στην αγκαλιά του.

Άγριες Μέλισσες: Φανερός και μυστικός γάμος για Δρόσω και Ασημίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης έπνιξε τον Γιάννο και εγώ κοιτούσα Λάμπρο

Ο Δούκας αντιμετωπίζει την οργή της Πηνελόπης ενώ η Μυρσίνη βλέπει πως έχασε και την κόρη της. Κι ενώ πλησιάζει η ώρα του γάμου, ο Ακύλας βάζει μπροστά το σχέδιο της απόδρασης του…

Ο Πέτρος με τον Ζάχο παρακολουθούν τον Χρήστο και προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδια του. Πρέπει να τον σταματήσουμε δεν έχουμε άλλη επιλογή, λέει ο ένας στον άλλον…

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 138 στις 28/6/2022

επεισόδιο 138

Τρίτη 

Το γλέντι για τον γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως γίνεται σε κλίμα χαράς και ευτυχίας. Ο Ζάχος με τον Πέτρο προσπαθούν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, ενώ η εκατέρωθεν επίθεση καταλήγει σε μακελειό.

Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος Ζάχος και Πέτρος καταθέτουν

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία και αρχίζει το μακελειό

Όλοι είναι ανάστατοι με την απόδραση του ενώ η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει που έχει κρύψει τα λεφτά του. Ο Δούκας με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου πείθει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθεια του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα. Η Μυρσίνη θα ανακαλύψει κάτι από το παρελθόν του γιου της, Σέργιου, που θα τη σοκάρει.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 139 στις 29/6/2022

επεισόδιο 139

Τετάρτη 

Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τα λεφτά του και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Η οργή του χτυπάει κόκκινο και δείχνει πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το σκάει από την φυλακή και θέλει να σκοτώσει την Ελένη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα

Κι ενώ η Ελένη δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από το Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, ο Κυριάκος κάνε μία επαγγελματική πρόταση στην έκπληκτη Ουρανία.

Ο Σταμάτης εξομολογείται τα αισθήματα του για την Βιολέτα στον Παναγιώτη που παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Η Πηνελόπη ετοιμάζεται  να επιστρέψει στο Παρίσι όταν δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη…

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 140 στις 30/6/2022

επεισόδιο 140

Πέμπτη 

Η είδηση της απαγωγής της Αιμιλίας απ’ τους άντρες του Ακύλα, πέφτει σαν κεραυνός και σύντομα αποκαλύπτονται στην οικογένεια Μεγαρίτη οι προθέσεις του Ακύλα.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Ελένη παλεύουν να σώσουν τον Μελέτη

Η αγωνία για την γυναίκα χτυπάει κόκκινο, αφού όλοι γνωρίζουν πως ο Ακύλας δεν αστειεύεται. Μέσα σε όλα αυτά, η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για ψευδομαρτυρία της στη δική του Δούκα, ανοίγοντας ξανά την υπόθεση.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 133 , 134 , 135 , 136

Η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθαν η Μυρσίνη και ο Δούκας για το παρελθόν του Σέργιου. Ο Δούκας βρίσκεται ξανά ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ η Ζωή κρυφά από όλους παίρνει το ρίσκο να ακολουθήσει τις εντολές του Ακύλα για να σώσει την Αιμιλία από τα χέρια του…. θα τα καταφέρει η πλέον είναι πολύ αργά;

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες τελευταία επεισόδια : 141, 142 , 143 , 144

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close