Άγριες Μέλισσες:  O άνδρας μυστήριο και τα  ντοκουμέντα από τη δολοφονία του Σέργιου.

Σύντομα έρχονται τα νέα επεισόδια της σειράς  Άγριες Μέλισσες με νέα δεδομένα αφού ένας άνδρας γίνεται η σκιά της Ελένης ενώ κρατάει κριμένα ντοκουμέντα  στο σπίτι του σχετικά με τη δολοφονία του Σέργιου.

Σύμφωνα με το  youweekly.gr στη δίκη της Ελένης, ένας άντρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων δείχνει να παρακολουθεί από κοντά τα όσα διαδραματίζονται! Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι και χάνεται μέσα στο πλήθος σαν απλός θεατής!

Άγριες Μέλισσες: O άνδρας μυστήριο και τα ντοκουμέντα από τη δολοφονία του Σέργιου.

Όμως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, κι αυτό γιατί όταν εκείνος θα επιστρέψει στο σπίτι του, μετά την καταδίκη της Ελένης σε ισόβια κάθειρξη, θα δούμε τους τοίχους γεμάτους με φωτογραφίες της Ελένης Σταμίρη, αλλά και αποκόμματα εφημερίδων σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Σέργιου!

Αυτός είναι ο άνδρας που είχε γίνει η σκιά της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Ο άγνωστος αυτός άντρας δεν είναι άλλος από τον διευθυντή των φυλακών όπου θα μεταφερθεί η Ελένη και τον οποίο θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Άγριες Μέλισσες: O άνδρας μυστήριο και τα ντοκουμέντα από τη δολοφονία του Σέργιου.

Όμως, γιατί μπαίνει στη ζωή της Ελένης; Πώς παρακολουθούσε τόσα χρόνια τη ζωή της Σταμίρη και γιατί; Τον έβαλε κάποιος; Και κυρίως πώς γνώριζε την Ελένη και απέκτησε αυτό το εμμονικό πάθος με αποτέλεσμα να γίνει η σκιά της και να παρακολουθεί κάθε της βήμα, έχοντας μάλιστα και φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δολοφονία του Σέργιου;

Αυτά τα ερωτήματα θα τα δούμε εν καιρώ κατά την εξέλιξη της σειράς. Για την ώρα θα δούμε πως ο συγκεκριμένος άντρας, όσο η Ελένη βρίσκεται στη φυλακή, φροντίζει να της κάνει τη ζωή κόλαση! Της συμπεριφέρεται βίαια, με τη βοήθεια άλλων συγκρατουμένων της, τη χτυπάει, την αφήνει χωρίς φαγητό και άπλυτη! Η άλλοτε ισχυρή Ελένη Σταμίρη έχει μετατραπεί σ’ ένα άβουλο και φοβισμένο πλάσμα, που δεν τολμάει να αντιδράσει!

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Πανικός στο διαφάνι -Νεκρός ο Μελέτης

Ένα βράδυ ο διευθυντής θα βρει την ευκαιρία και θα βιάσει την Ελένη μέσα στο κελί της! Εκείνη προσπαθεί να του γλιτώσει, αλλά εκείνος την έχει ακινητοποιήσει και ξεσπάει πάνω της τις αρρωστημένες του ορέξεις! Η Ελένη γίνεται ένα ράκος! Η επίσκεψη του Λάμπρου την επόμενη μέρα θα τη βρει σκιά του εαυτού της! Να σημειώσουμε πως ο διευθυντής θα την αφήσει έγκυο και τα όσα θα ακολουθήσουν θα την θέσουν σε κίνδυνο.

Άγριες Μέλισσες: O άνδρας μυστήριο και τα ντοκουμέντα από τη δολοφονία του Σέργιου.

Προσπαθεί να μάθει αν συμβαίνει κάτι άσχημο στη φυλακή και πώς της φέρονται, αλλά εκείνη δεν του λέει το παραμικρό και του ζητάει να φύγει! Ο Λάμπρος είναι σίγουρος πως κάτι του κρύβει και αποφασίζει να το ψάξει! Πιστεύει πως οι Σεβαστοί έχουν βάλει το χέρι τους για να της κάνουν τη ζωή της κόλαση, όμως για πρώτη φορά αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με όσα συμβαίνουν στις φυλακές. Στην πορεία θα δούμε πως ο διευθυντής των φυλακών θα ερωτευτεί την Ελένη στα αλήθεια, και θα αποφασίσει να τη διεκδικήσει από τον Λάμπρο.

 

Close