Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας διώχνει την Ελένη και ο μικρός Σέργιος εξαφανίζεται

Χαμός θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς  Άγριες Μέλισσες .

Η επιστροφή της Λενιώς στο Διαφάνι μετά την αποφυλάκιση της θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Σεβαστών. Η Ελένη αποχαιρετά την Φωτεινή λέγοντας της : Ήσουν για σένα η μάνα μου και αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θα  συναντηθούνε οι δυο γυναίκες. Λίγο αργότερα η Φωτεινή θα χάσει τη ζωή της    από τις σφαίρες των χωροφυλάκων.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 51 , 52

Η επιστροφή της Ελένης

Επιστρέφοντας λοιπόν η Λενιώ στο Διαφάνι  βρίσκει ανοιχτή την αγκαλιά του Λάμπρου και ζητά από τη Ελένη να του  πει τα όσα έγιναν στη φυλακή τόσο καιρό.

Οι Σεβαστοί είναι έξω φρένων με την αποφυλάκιση της Ελένης καθώς σε συνάντηση του Δούκα  και του Μελέτη με εκείνη στο δρόμο φέρνει εντάσεις. Της δίνουν διορία και απαιτούν να φύγει από το χωριό σε λίγες ώρες αλλά εκείνη αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Η Ασημίνα από την άλλη πλευρά είναι χαρούμενη  με τον γυρισμό της αδελφής της.

Χάνεται ο μικρός Σέργιος

Ο γιος της Ασημίνας και του Νικηφόρου εξαφανίζεται μυστηριωδώς  και οι Σεβαστοί κατηγορούν την Ελένη γιαυτό αφού πιστεύουν πως σχετίζεται με την εξαφάνιση. Η Ελένη όμως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην ανεύρεση του μικρού Σέργιου.

Διαβάστε όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close