Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παίζει αισχρά με τα αισθήματα της Μυρσίνης

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι καθηλωτικές καθώς ο Δούκας παίζει αισχρά με τα αισθήματα της Μυρσίνης.

Το… πολύπαθο ζευγάρι δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί. Ωστόσο ο Δούκας θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να πάρει ξανά τη περιουσία που με δόλο κρατά η Μυρσίνη.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παίζει αισχρά με τα αισθήματα της Μυρσίνης

Ο Δούκας εγκαταλείπει τη Μυρσίνη και φεύγει από το σπίτι εν μέσω απειλών του Ακύλα, τον οποίο η Μυρσίνη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της. Αναγκάζεται να του δώσει πίσω την περιουσία του, αλλά υπό όρους! Όρους που ο Δούκας θα καταπατήσει για να ζήσει τον έρωτά του με την Αντιγόνη, η οποία κρύβει έναν άλλο, πιο σκοτεινό ρόλο στην ιστορία και που σύντομα θα αποκαλυφθεί. Η Μυρσίνη θα αρχίσει να χάνει το μυαλό της..

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Η Ρένα εκβιάζει την Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παίζει αισχρά με τα αισθήματα της Μυρσίνης

Ο Δούκας παίζει αισχρά με τα αισθήματα της Μυρσίνης

Η Μυρσίνη όμως δεν έπαψε στιγμή να τον αγαπά. Και είναι έτοιμη να προσπαθήσει με όποιο κόστος να τον φέρει κοντά της. Ο Δούκας γνωρίζοντας την αδυναμία που του έχει θα παίξει το τελευταίο του χαρτί. Θα προσπαθήσει να την εξαπατήσει, πείθοντας την πως μπορεί να δώσει μια ευκαιρία στον γάμο τους.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Στα επόμενα επεισόδια του τρίτου κύκλου σύμφώνα με το περιοδικό OKmag Και το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα, η πρωταγωνίστρια θα θυμίζει ηρωίδα αρχαίας τραγωδίας και θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη για όλα τα κρίματά της. Στα μάτια του Δούκα, η Μυρσίνη δεν θα γίνει ποτέ ξανά η μοιραία γυναίκα που τον κάνει ό,τι θέλει και την ακολουθεί πιστά.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Γάμος της Δρόσως με τον Κωνσταντή είναι γεγονός

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παίζει αισχρά με τα αισθήματα της Μυρσίνης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Όλα όσα θα δούμε μέχρι τον Φεβρουάριο

Η Μυρσίνη Σεβαστού μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που θα κάνει για να μεταπείσει τον Δουκα για τις αποφάσεις του, θα βρεθεί στο χείλος του γκρεμο. Σε μια κίνηση μετάνοιας θα κάνει το μοιραίο λάθος και θα επιστρέψει την περιουσία στον Δούκα. Η Μυρσίνη τα χάνει όλα μέσα σε μια νύχτα και θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο φόβο της: τη φτώχεια.

Ο Δούκας θέλει να τη δει να υποφέρει. Γνωρίζει πως ο μεγάλος της φόβος είναι η φτώχεια. Οταν την παντρεύτηκε ο πατέρας της είχε αυτοκτονήσει χρεωκοπημένος, με την Μυρσίνη να έχει μόνο της όπλο το ισχυρό όνομα της οικογένειάς της που την έκανε περιζήτητη νύφη.

Πως θα αντιδράσει η Μυρσίνη σε αυτό το χτύπημα κάτω από την Μέση; Το σίγουρο είναι πως δεν θα το αφήσει έτσι.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close