Άγριές Μέλισσες:  Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές καθώς ο Κωνσταντής χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας του από τον Ακύλα.

Απόπειρα δολοφονίας για Ζωή και Κωνσταντή…

Πολλά τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο Ακύλας και ένα από αυτά έχει να κάνει με την οικογένεια Σεβαστού. Μετά τον Δούκα, σειρά έχουν ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος να ζήσουν….την παράνοια και το μένος του.

Όλα άρχισαν όταν ο Ακύλας, παθιασμένος με την εξουσία και το χρήμα, αναγκάζει τον Δούκα να συνεργαστεί μαζί του στο project του αεροδρομίου. Έκανε τα πάντα για να τον γλιτώσει από τη φυλακή ώστε να μη χάσει τα χρήματα που θα επένδυε ο Σεβαστός. Και το κατάφερε.. μόνο που ο Ακύλας δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και έχει πάντα τον τρόπο να πραγματοποιεί όσα σχεδιάζει στο μυαλό του.

Ο Νικηφόρος στο μεταξύ έχει ανακαλύψει πως ο Μεγαρίτης έχει κάνει πολλές οικονομικές ατασθαλίες με το εν λόγω project και αποφασίζει, παρά τον θυμό του, να προστατεύσει τον πατέρα του. Ο Δούκας ξέρει τόσο από την Αντιγόνη όσο και από τον γιο του πως τα χρήματα που έχει επενδύσει έχουν κάνει φτερά. Έξαλλος απαιτεί εξηγήσεις από τον Ακύλα, αλλά εκείνος φροντίζει να χρησιμοποιήσει τη βοήθεια που του είχε προσφέρει στη δίκη για να τον φέρει με το μέρος του: Μην ξεχνάς ποιος ήταν εκείνος που σε βοήθησε να γλιτώσεις τη φυλακή, Δούκα. Μπορώ να σε κλείσω ξανά μέσα και να σαπίζεις σε ένα κελί, του υπενθυμίζει.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι θα ματώσει από την οργή του Ακύλα

Άγριές Μέλισσες: Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες : Η απόπειρα δολοφονίας της Ζωής από τον Ακύλα τα αλλάζει όλα

Όμως και ο Ακύλας δεν γνωρίζει μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Δούκας όταν θέλει να πετύχει το σκοπό του. Έτσι ο Σεβαστός αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του χωριού του, που τόσο είχε πολεμήσει στο παρελθόν, για να μπορέσει επιτέλους να αντιμετωπίσει τον αδίστακτο άντρα. Παράλληλα, ο Νικηφόρος με τις ευλογίες του μέλλοντα πεθερού του, συνεχίζει να σκαλίζει το θέμα του αεροδρομίου προκαλώντας τον Ακύλα, ο οποίος τον προειδοποιεί: Δεν μου αρέσει να ανακατεύονται στις δουλειές μου. Θα σε συμβούλευα να σταματήσεις να μπλέκεσαι στα πόδια μου, και ο Νικηφόρος του απαντάει: Αφού είστε τόσο καθαρός, τότε δεν έχετε λόγο να φοβάστε.

Άγριές Μέλισσες: Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Αυτό θα είναι το τέλος για όλα τα ζευγάρια στο φινάλε

Σύμφωνα με το περιοδικό TV24 Ο Ακύλας κρύβει την οργή του σε εκείνον, αλλά βάζει τα τσιράκια του να τον ελέγχουν: Μην τον αφήσετε σε χλωρό κλαρί. Θα τον έχετε από κοντά και θα με ενημερώνετε για ότι κάνει στη ζωή του. Ψάξτε τα όλα.

Επόμενος στόχος: Κωνσταντής και Ζωή!

Μαζί με τον Δούκα και τον Νικηφόρο, στο στόχαστρο του Ακύλα μπαίνει πια και ο Κωνσταντής, για τον οποίο μαθαίνει από την Κορίνα ότι ήταν ο εραστής της Ζωής. Εκείνος έξαλλος βρίσκει τη Ζωή και της λέει όλα όσα έμαθε. Ποια θα είναι η τιμωρία μου; τον ρωτάει, και εκείνος της λέει: Δεν θα μπορούσα ποτέ να σου κάνω κακό, και της προτείνει το βράδυ να πάνε για ποτό στην Πανδώρα, δήθεν για να πιούν ένα ποτό. Εκεί βρίσκεται ο Κωνσταντής, τον οποίο καλεί στο τραπέζι. Τότε ο Ακύλας τους ρωτάει: Πόσο καιρό παίζεται αυτό το θέατρο πίσω από την πλάτη μου; φέρνοντας τη Ζωή και τον Κωνσταντή προ τετελεσμένου.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ζήτα τη Ρένα σε γάμο αλλά η Ασημίνα τα ανατρέπει όλα

Άγριές Μέλισσες:  Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια της Αντιγόνης

Δεν ξέρουν τι να πουν, Ενώ η Ζωή του λέει: Σε παρακαλώ, πάμε να φύγουμε. Όμως ο Ακύλας δεν έχει σκοπό να το αφήσει να περάσει έτσι αυτό. Φεύγουν με τη γυναίκα του και στο δρόμο σταματάει στην άκρη, βγάζει όπλο και την απειλεί: Δεν θα σε άφηνα ποτέ να φύγεις. Όμως δεν την πυροβολεί. Ουσιαστικά την προειδοποιεί και εκείνη αναγκάζεται να δεχτεί τους όρους του. Λίγες μέρες αργότερα ο Λευτέρης έρχεται από τον στρατό τσακισμένος ψυχολογικά. Αποκαλύπτει στη μητέρα του πως δέχεται φρικτά βασανιστήρια εκεί και μην μπορώντας άλλο να αντέξει αυτή την κατάσταση, εκείνη παίρνει μία θανάσιμη απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα.

Προσπαθεί να σκοτώσει τον Ακύλα, αλλά εκείνος καταφέρνει να ξεφύγει και την τραυματίζει. Μη έχοντας πού αλλού να πάει, ζητάει τη βοήθειά του Κωνσταντή, που μαζί με τη Δρόσω τη βοηθούν και την κρύβουν στο σπίτι τους. Θα μείνεις μαζί μας για όσο χρειαστεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουμε σε αυτό τον ψυχοπαθή. την καθησυχάζει ο Κωνσταντής και εκείνη τον προειδοποιεί: Αν μάθει ότι με βοηθάτε θα σας κάνει κακό. Όμως το ζευγάρι επιμένει να τη βοηθήσει.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Σταμάτης συμμαχεί με Ακύλα για να φέρουν την καταστροφή

Άγριές Μέλισσες: Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Στο μεταξύ ο Ακύλας έχει βάλει λυτούς και δεμένους να βρουν τη γυναίκα του και πρώτος του στόχος γίνεται ο Κωνσταντής, σίγουρος ότι ξέρει πού είναι η γυναίκα του. Δίνει εντολή να τον σκοτώσουν και ο Κωνσταντής μεταφέρεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Η οικογένεια Σεβαστού σπεύδει στο πλευρό του και η στιγμή αυτή φέρνει τα μέλη της πιο κοντά! Η Δρόσω βρίσκεται σε πανικό, ενώ η Ζωή είναι σίγουρη πως όλα έγιναν εξαιτίας της και νιώθει ενοχές! Το Διαφάνι συγκλονίζεται από τα δυσάρεστα νέα και η δολοφονική επίθεση γίνεται η αφορμή για να δεχτούν οι κάτοικοι να συμμαχήσουν με τον Δούκα εναντίον του Ακύλα Μεγαρίτη…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close