Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεται

Άγριες Μέλισσες:  Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς  είναι άσχημες καθώς ο Λάμπρος τρελαίνεται και η Ελένη φοβάται πολύ.

Οσο ο Λάμπρος βρισκόταν στην εξορία, ο Ζάχος έτρεφε ελπίδες πως θα μπορέσει να κερδίσει ξανά την καρδιά της Ελένης. Όμως σύντομα κατάλαβε πως αυτό είναι αδύνατο . Ωστόσο δεν εγκατέλειψε ποτέ τις ελπίδες του και κατάφερε με το να βοηθήσει τον δάσκαλο να φτάσει στην αλήθεια και να επιστρέψει από τη Λέρο στο Διαφάνι, να ανέβει στα μάτια της Ελένης, κάτι που ο Λάμπρος από την άλλη δεν βλέπει με καλό μάτι και ζηλεύει .

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 57 , 58 , 59 , 60

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεται

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ζήτα τη Ρένα σε γάμο αλλά η Ασημίνα τα ανατρέπει όλα

Έτσι πάει και τον αντιμετωπίζει στα ίσα σύμφωνα με το περιοδικό TV serial : Πίστεψες πως μπορούσες να με αντικαταστήσεις ; Δεν πρόκειται να έχεις ποτέ την Ελένη ! του λέει και εκείνος του απαντάει Αυτό θα το δούμε ! Ο  Λάμπρος γίνεται έξαλλος και έρχονται στα χέρια με τον δάσκαλο να φωνάζει:  Eίναι γυναίκα μου και κοίτα να το καταλάβεις και να το δεχτείς !

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεται

Oταν η Ελένη μαθαίνει τι έγινε, βρίσκει το Ζάχο και του ζητάει να μην τολμήσει να κάνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο . Όταν όμως η Μάρω της αποκαλύπτει, πώς ο γιος της αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν χώρισαν, εκείνη καταρρακώνεται και μαλακώνει απέναντί του, κάτι που εξοργίζει τον Λάμπρο .

Δείτε ακόμη Άγριές Μέλισσες: Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος τρελαίνεται

Ο Λάμπρος τρελαίνεται

Την ίδια ώρα ο Λάμπρος  παλεύει να γυρίσει πίσω στο σχολείο αλλά το Υπουργείο δεν τον δέχεται. Ο φόβος του να χάσει την Ελένη, τα όσα έζησε στην εξορία και το γεγονός ότι δεν εργάζεται, τον έχουν αλλάξει . Με αποτέλεσμα να έχει άσχημα ξεσπάσματα .

Ο Λάμπρος αρχίζει να παραλογίζεται και η Ελένη ανησυχεί για την ψυχολογία του. Οι σκέψεις πώς μπορεί η ψυχική ασθένεια που είχε ο Μιλτιάδης και ο Γιάννος να την έχει και ο Λάμπρος την τρομοκρατεί…

Τρέμει στην ιδέα πως μπορεί ο Λάμπρος να έχει την τύχη του Μιλτιάδη. Τώρα που τον ξαναβρήκε, δεν σκοπευεi να τον χάσει ποτέ ξανά…

Τι θα κάνει η Ελένη και πως θα αντιδράσει ο Λάμπρος;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close