Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ζήτα τη Ρένα σε γάμο αλλά η Ασημίνα τα ανατρέπει όλα

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές, καθώς ο Νικηφόρος ζήτα τη Ρένα σε γάμο αλλά η Ασημίνα τα ανατρέπει όλα.

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις άγριες μέλισσες είναι ευχάριστες καθώς ναι μεν θα δούμε τον Νικηφόρο να κάνει πρόταση γάμου στην Ρένα, αλλά η Ασημίνα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη.

Μετά από μία κουβέντα που έχει η Μυρσίνη μαζί με τη Ρένα για το παρελθόν της Ασημίνας και το πόσο πλήγωσε τον Νικηφόρο της λέει να τον διεκδικήσει ανοιχτά και δυναμικά να καταφέρει να μπει και πάλι στη ζωή του

Δείτε ακόμη Άγριές Μέλισσες: Ο Κωνσταντής χαροπαλεύει μετά την απόπειρα δολοφονίας

Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ζήτα τη Ρένα σε γάμο αλλά η Ασημίνα τα ανατρέπει όλα

Αν φερθείς έξυπνα θα τον κάνεις άντρα σου! Και είμαι σίγουρη πως μαζί σου θα είναι ευτυχισμένος. Η Ρένα της απαντάει : Φοβάμαι πως θέλει ακόμα την πρώην γυναίκα του. Τότε η Μυρσίνη της λέει: Αυτές οι Σταμίραινες είναι οχιές, χώνονται παντού και Φέρνουν την καταστροφή. Κάνε αυτά που σου λέω Και ο Νικηφόρος θα είναι πάντα δικός σου.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι θα ματώσει από την οργή του Ακύλα

Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ζήτα τη Ρένα σε γάμο αλλά η Ασημίνα τα ανατρέπει όλα

Η Ρένα ίδια με τη Μυρσίνη

H Ρένα μετά την αποκάλυψη αυτή ,αποφασίζει να κάνει ολομέτωπη επίθεση τον Νικηφόρο ενώ  δείχνει  ανοιχτά τις προθέσεις της! Και βέβαια δεν τον αφήνει να της πει όχι.

Άλλωστε δεν είναι καθόλου εύκολο, τώρα που ο Νικηφόρος  έχει αποφασίσει να ανοίξει πόλεμο με τον Ακύλα και σκαλίζει τις βρωμοδουλειές του . Ξέρει ότι θα χρειαστεί τις ισχυρές πλάτες του πατέρα της, ο οποίος του είχε υποσχεθεί από την αρχή, ότι θα τον στηρίξει αν επιστρέψει στη θέση του στη νομαρχία.

Ο Νικηφόρος τότε το έκανε για να μπορεί να ελέγχει τις κινήσεις του πατέρα του. Όμως γρήγορα διαπίστωσε πως και ο ίδιος ο Δούκας έχει πέσει θύμα του Μεγαρίτη και πλέον μελετά πολύ προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις του . Το να γυρίσει την πλάτη Στη Ρένα ειδικά αυτή τη στιγμή θα είναι πολύ επικίνδυνο.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Η απόπειρα δολοφονίας της Ζωής από τον Ακύλα τα αλλάζει όλα

Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ζήτα τη Ρένα σε γάμο αλλά η Ασημίνα τα ανατρέπει όλα

Ο Νικηφόρος ζήτα τη Ρένα σε γάμο αλλά η Ασημίνα τα ανατρέπει όλα

Λίγο αργότερα ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ασημίνα κάτι που θα την καταρρακώσει… Της λέει πώς θα κάνει πρόταση γάμου στη Ρένα. Θα παντρευτώ τη Ρένα.Πρέπει να προχωρήσω την ζωή μου. Η δική μας ιστορία δεν βγάζει πουθενά. Πρέπει να το καταλάβουμε και οι δύο. Με την Ασημίνα να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Στη συνέχεια ο Νικηφόρος ,αφού έχει  κλείσει τους λογαριασμούς του με το παρελθόν του, ζήτα το χέρι της Ρένας από τους γονείς της.

Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ζήτα τη Ρένα σε γάμο αλλά η Ασημίνα τα ανατρέπει όλα

Η Ασημίνα δεν έχει πει την τελευταία της λέξη .

Η  απόφασή  αυτή  του Νικηφόρου, καταρρακώνει την Ασημίνα η οποία του έχει ανοίξει ξανά την πόρτα για να μπει στην καρδιά της .Τώρα δεν μπορεί να δεχτεί ότι δεν θα είναι ξανά μαζί .Ούτε  είναι διατεθειμένη να αφήσει την αγάπη τους να ξανά σβήσει . Αντίθετα θέλει να παλέψει για την οικογένειά τους και έτσι δεν διστάζει να κάνει μία πολύ τολμηρή κίνηση.

Την ημέρα που ο Νικηφόρος Ζητά και επίσημα πια το χέρι της Ρένας από τους γονείς της η Ασημίνα πηγαίνει τελείως αναπάντεχα στο σπίτι του Νικηφόρου. Το ευχάριστό κλίμα διακόπτεται , με την Ασημίνα να δείχνει ανοιχτά ότι δεν τον έχει ξεπεράσει.

Δείχνοντας ότι αυτή τη φορά δεν θα σταματήσει μπροστά σε κανέναν  και σε τίποτα  προκειμένου να είναι μαζί με τον Νικηφόρο. Η Δρόσω  έχει ήδη κάνει πίσω ζητώντας από τον Κωνσαντη να ματαιώσουν το γάμο τους ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την αδερφή της. Και το δώρο αυτό η Ασημίνα δεν σκοπεύει να το πετάξει στα σκουπίδια.

Μάλιστα αποφασίζει να κάνει μία κουβέντα με την ίδια τη Ρένα που μυρίζει μπαρούτι και αυτή η κουβέντα τους  θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ζήτα τη Ρένα σε γάμο αλλά η Ασημίνα τα ανατρέπει όλα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος μαθαίνει πως έχει μαμά τη Δρόσω

Γνωρίζω την αλήθεια για σένα και τις αδερφές σου.Σκοτώσατε τον αδερφό του Νικηφόρου και ζητάς να είσαι ξανά μαζί του; Πιστεύεις ότι δεν θα σε βλέπει σαν τη Φόνισσα του αδερφού του; Mείνε μακριά μας ! Mη με Κάνεις να  αλλάξω συμπεριφορά. Σου το ζητάω πολύ ευγενικά

Πάνω σε μια έκρηξη οργής η Ασημίνα σπάει ότι βρίσκει μπροστά της, μιας και τα νεύρα της έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Η Ρένα δεν θα κάνει πίσω στο θέμα του γάμου της με τον Νικηφόρο όμως ούτε η Ασημίνα είναι διατεθειμένη να αφήσει την παλιά και μεγάλη της αγάπη. θα παλέψει με νύχια και με δόντια στο τέλος θα τα καταφέρει η Ασημίνα; Μάλλον ναι για τους αγαπημένους μας ΑΝ . Μπορεί να περάσουν πολλά αλλά στο τέλος πάντα κερδίζει η αληθινή αγάπη. Τι και αν θα αντιμετωπίσουν την οργή πολλών. Στο τέλος πάντα βρίσκεται η άκρη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close