Άγριες μέλισσες spoiler:   Το Διαφάνι μετατρέπεται  σε κόλαση

Άγριες μέλισσες spoiler: Το Διαφάνι μετατρέπεται σε κόλαση μετά τον ερχομό της Ελένης. Η σειρά Άγριες μέλισσες καταφέρνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και όχι άδικα, καθώς οι εξελίξεις κάθε εβδομάδα καθηλώνουν τον κόσμο.

Ακόμα έναν εχθρό αποκτά ο Δούκας Σεβαστός και αυτός ακούει στο όνομα Μάνος Βόσκαρης! Ο πρώην διευθυντής των φυλακών μετακομίζει στο Διαφάνι και έχει βάλει σκοπό της ζωής του όχι μόνο να καταστρέψει τη ζωή της Ελένης, αλλά να αποκτήσει ακόμα περισσότερη δύναμη με τις ευλογίες του Δούκα, τον οποίο κρατάει στο χέρι μ’ ένα θανάσιμο μυστικό! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Στο Διαφάνι, ως μόνιμος κάτοικος, θα πάει ο Βόσκαρης, αποφασισμένος να τελειώσει την αποστολή που δεν πρόλαβε στη φυλακή: Να εκδικηθεί την Ελένη! Κι ενώ ο Προύσαλης περιμένει την προαγωγή, τα μαντάτα που φτάνουν θα τον απογοητεύσουν καθώς τη θέση του ως διοικητής του αστυνομικού τμήματος στο Διαφάνι την παίρνει ο Βόσκαρης! «Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ;», ρωτάει ο Βασίλης τον Βόσκαρη και εκείνος του απαντάει: «Τι έγινε, Βασίλη; Δεν χαίρεσαι που με βλέπεις;». Ο Προύσαλης τα έχει χάσει και προσπαθεί να τον διώξει: «Δεν έχω χρόνο για χάσιμο!

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 57, 58, 59 , 60

Φύγε από εδώ και από το χωριό γενικά, δεν ξέρω τι ήρθες να κάνεις, αλλά φύγε». Τότε ο Βόσκαρης του ρίχνει τη βόμβα: «Από πού με διώχνεις, Βασίλη; Ξέρεις ποιος είμαι; Ο νέος διοικητής του αστυνομικού τμήματος και καλά θα κάνεις να προσέχεις από εδώ και στο εξής τι λες και τι κάνεις! Αδειασε το γραφείο σου, θέλω να φέρω τα πράγματά μου». Στις Άγριες Μέλισσες έχουμε και μια “νεκροανάσταση”. Ποιος επιστρέφει στην σειρά;

Ο Προύσαλης σοκάρεται και τρομάζει με τον ερχομό του καθώς η γνωριμία ανάμεσά τους έχει γίνει πολλά χρόνια πριν.

όταν ο ενωμοτάρχης ήταν προϊστάμενος του Βόσκαρη στις φυλακές και ήξερε από τότε τι κουμάσι είναι. Γι’ αυτό και είχε κάνει αναφορά στους ανωτέρους του για να τον διώξουν από δεσμοφύλακα, αλλά το αίτημά του δεν είχε γίνει δεκτό. Αυτό το περιστατικό ο νέος διοικητής του Διαφανίου δεν το έχει ξεχάσει και νέος πόλεμος θα ξεσπάσει ανάμεσά τους!

Ο Προύσαλης βάζει λυτούς και δεμένους προκειμένου να φύγει ο Βόσκαρης από τη θέση του διοικητή, αλλά αυτός ο επικίνδυνος άντρας… ήρθε για να μείνει! Μάλιστα ο ερχομός του προκαλεί αναστάτωση στη σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή καθώς όλοι έχουν ενημερωθεί για το ποιος είναι και το χωριό διχάζεται.

Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον διώξει αλλά καταλαβαίνει πως δεν θα είναι τόσο εύκολο, ενώ η Ελένη πετυχαίνει τυχαία τον Βόσκαρη και ο εφιάλτης ξαναγυρίζει! «Τι κάνεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει έκπληκτη και εκείνος της απαντάει: «Δεν χαίρεσαι, Ελένη, που με βλέπεις! Φαίνεται πως δεν μπορείς να ξεφύγεις από μένα! Και δεν θα ξεφύγεις! Θα υποφέρεις Σταμίρη, μέχρι θανάτου! Θα σε κάνω να πονάς και να υποφέρεις».

Στις Άγριες Μέλισσες, αυτός ο άνδρας σκότωσε τον πατέρα Ελένης – Ασημίνας – Δρόσως

Η άφιξη του Βόσκαρη στο χωριό δεν έχει στόχο μόνο την Ελένη αλλά και τον Δούκα, τον οποίο ποτέ δεν συμπαθούσε, από τότε που τον είχε διώξει με τις κλωτσιές, αλλά έκανε πάντα πίσω για χάρη της φιλίας του με τον Σέργιο. Τώρα έχει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον ισχυρό άντρα του Διαφανίου αναγκάζοντάς τον να γίνει σύμμαχος στα σχέδια εξόντωσης της Ελένης.

. Οταν ο Δούκας διαφωνεί να συνεργαστεί μαζί του, τότε ο Βόσκαρης του αποκαλύπτει πως ξέρει ένα θανάσιμο μυστικό του: «Ομολογώ πως δεν περίμενα από εσάς, κύριε Σεβαστέ, μια τέτοια απάντηση! Ξέρω ότι μισείτε την Ελένη Σταμίρη, τη φόνισσα του γιου σας! Ομως τι θα γινόταν αν μια μέρα οι ρόλοι αντιστρέφονταν και η Ελένη ανακάλυπτε πως ο δολοφόνος του πατέρα της ήσασταν εσείς και ο Σέργιος;». Ο Δούκας σοκάρεται: «Τι είναι αυτά ου μου λες; Εξω, φύγε από εδώ αλήτη». Δείτε ωστόσο τι θα πει ο Μιλτιάδης στο Δούκα για τον Νικηφόρο 

Άγριες Μέλισσες  Ο Δούκας δολοφόνος

Ο Βόσκαρης επιμένει: «Κύριε Σεβαστέ, εγώ στη θέση σας θα συμμαχούσα μαζί μου παρά θα απειλούσα! Ξέρουμε και οι δύο ότι αυτή είναι η αλήθεια! Μου το είχε εκμυστηρευτεί ο Σέργιος, όπως και πολλά άλλα». Ο Δούκας χάνει τη γη κάτω από τα πόδια και για την ώρα αναγκάζεται να δεχτεί τη συμμαχία μαζί του, αλλά θα προσπαθήσει να κλείσει το στόμα του νέου εχθρού που απέκτησε, πάλι εξαιτίας της Μυρσίνης, όπως είχε γίνει και με τον Θωμά Κυπραίο! Επίσης δείτε για το πως ο Βόσκαρης θα παντρευτεί τη Σοφούλα

με πληροφορίες απο το youweekly.gr

Άγριες μέλισσες : Θα γίνει καλά ο Μιλτιάδης;

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής, στις «Άγριες Μέλισσες», στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένης σειράς του Ant1, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια νέα είσοδο η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του Μιλτιάδη.

Ο Μιλτιάδης μετά και τη νοσηλεία του στο ψυχιατρικό ίδρυμα όπου υπεβλήθη σε ηλεκτροσόκ, είναι αντιμέτωπος με τους «δαίμονες» του. Ο ίδιος ζήτησε από τον Παπά Γρηγόρη να του κάνει εξορκισμό ωστόσο εκείνος δεν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο εξορκισμός όμως θα γίνει όμως δεν θα του τον κάνει ο Παπά Γρηγόρης, θα του τον κάνει άλλο πρόσωπο το οποίο όμως θα του αλλάξει και τη φαρμακευτική αγωγή.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός Αργυρίου θα βρεθεί στο Διαφάνι και θα είναι αυτός που θα κουράρει τον Μιλτιάδη. Τον γιατρό Αργυρίου θα υποδυθεί ο ηθοποιός Θάνος Χρόνης.

Τον γιατρό Αργυρίου πρόκειται να τον συστήσει στον Μιλτιάδη, η αδερφή του Ανέτ και θα τον συστήσει ως δικό της φίλο και δεν του λέει εξ’ αρχής την ιδιότητα του.

Άγριες μέλισσες spoiler: Το Διαφάνι μετατρέπεται σε κόλαση

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close