Άγριες μέλισσες: Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δυσάρεστες, καθώς η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο όταν παίνει την θέση του Τόλλια ως Κοινοτάρχης

Άγριες μέλισσες : Ο Τόλλιας παραιτείται από κοινοτάρχης.

Άγριες μέλισσες: Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο

Η Ελένη προσπαθεί να βρει το κουράγιο να σταθεί στον Λάμπρο και να μπορέσει να βρει μία σανίδα σωτηρίας που θα την κάνει να δει πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Μέσα της φοβάται πως ο Λάμπρος δεν θα καταφέρει να βγει σύντομα από τη φυλακή και αυτό που την τρομάζει είναι να μην τον στείλουν στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Προσπαθεί να μην καταρρεύσει και με τη συμπαράσταση της Ασημίνας και της Δρόσως παίρνει δύναμη και ελπίζει σε ένα θαύμα. Πλησιάζουν Χριστούγεννα και η Ελένη για άλλη μία φορά θα είναι χωριστά από τον άντρα της ζωής της. Η Βιολέτα είναι κοντά στις αδελφές Σταμίρη και προσπαθεί να τους συμπαρασταθεί. Δυστυχώς, όμως, χωρίς να το θέλει γίνεται αγγελιοφόρος δυσάρεστων ειδήσεων που σοκάρουν τις τρεις αδελφές, με την Ελένη να καταρρέει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη κλείνει Φυλακή Μελέτη και Δούκα

Άγριες μέλισσες: Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο

Στο καφενείο επικρατεί αναβρασμός καθώς έχουν κυκλοφορήσει τα νέα για την παραίτηση Τόλλια και όλοι μαθαίνουν ποιος είναι ο καινούργιος κοινοτάρχης. Για άλλη μία φορά οι κάτοικοι του Διαφανίου είναι αναστατωμένοι και η αγωνία τους χτυπάει κόκκινο καθώς δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει τώρα που πήρε άλλος τη θέση του Τόλλια. Όλοι γνωρίζουν πως για όλη αυτή την κατάσταση ευθύνεται αποκλειστικά ο Ακύλας. Την ίδια ώρα, στο σπίτι του Κυριάκου και της Ουρανίας επικρατεί μεγάλη ένταση.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η οικογένεια των Σεβαστών ξανά μαζί

Άγριες μέλισσες: Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο

Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο

Η σχέση του ζευγαριού βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί και αυτό κάνει την Ουρανία να συναντιέται με τον Άλκη Σαραντόπουλο αποζητώντας κατανόηση. Η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι στη σχέση του Κυριάκου και της Ουρανίας φτάνει.

Ο Βαμβακάς δέχεται μία αναπάντεχη πρόταση από τον Ακύλα, η οποία δεν θα τον αφήσει αδιάφορο αλλά θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Ακόμα και ο γάμος του με την Ουρανία θα κλονιστεί. Από την άλλη, ο Μελέτης ανακαλύπτει την πρόταση του Θέμη στη Μυρσίνη και αποφασίζει να δράσει υπέρ του Δούκα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας δίνει εντολή θανάτου για τον Λάμπρο

Άγριες μέλισσες: Η Ουρανία ζητά διαζύγιο από τον Κυριάκο

Η Κορίνα, που έχει μάθει για την απιστία της μητέρας της, απειλεί να αποκαλύψει στον πατέρα της όλα όσα έκανε η Ζωή πίσω από την πλάτη του. Όμως η Αιμιλία και ο Μελέτης προσπαθούν να την αποτρέψουν και τη συμβουλεύουν να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close