Άγριες μέλισσες: Ο Λευτέρης συμμαχεί με το Διαφάνι

Άγριες μέλισσες: Oι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ο Λευτέρης συμμαχεί με το Διαφάνι.

Μέχρι τότε θα είμαι ένας νεκρός που θα περιμένει να αναστηθεί. Ετσί είπε και αναστήθηκε! Άντε βρε Λευτέρη καιρός ήταν που το πήρες επιτέλους απόφαση! Άντε γιατί έχουμε και τον Λάμπρο που κάνει ζήλιες και πρέπει να ασχοληθούμε και με αυτόν…

Δύσκολα εξελίσσονται τα πράγματα στις ζωές των πρωταγωνιστών στις «Άγριες Μέλισσες». Η Ελένη δεν μπορεί να βοηθήσει τον Ζάχο που περνά δύσκολα, αφού οι εχθροί του θέλουν να τον εξοντώσουν.

Άγριες μέλισσες: Ο Λευτέρης συμμαχεί με το Διαφάνι

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Το τέλος της Αγορίτσας

Ο Λάμπρος παρόλο που προσπαθεί να πειστεί πως ο Ζάχος τούς στέκεται και τους αγαπά σαν φίλος της οικογένειας τους, ζηλεύει τη συμπόνοια και το ενδιαφέρον που δείχνει η Ελένη στον πρώην αγαπημένο της.

Ο Δούκας κατορθώνει να βρει τον άσσο που θα οδηγήσει τον Ακύλα στη φυλακή αλλά όχι για πολύ. Ο Μεγαρίτης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο Λευτέρης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γιώργου Μπέζα και του  okmag.gr, θα κάνει μυστική συμφωνία με τους Διαφανιώτες για να στριμώξουν τον Ακύλα.

Άγριες μέλισσες: Ο Λευτέρης συμμαχεί με το Διαφάνι

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο μεγάλος κίνδυνος για τον Λάμπρο και το αντίο

Αυτό θα είναι και η αρχή του τέλους για τον Μεγαρίτη -πριν από το σκληρό τέλος που θα δούμε να έχει στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Ακύλας Μεγαρίτης με ένα ρεσιτάλ ερμηνείας θα αποχαιρετήσει πρώτος τη σειρά «Άγριες Μέλισσες», με ένα τέλος που θα ικανοποιήσει το τηλεοπτικό κοινό. Σύμφωνα με τα spoiler ο Ακύλας θα βρεθεί στη φυλακή προδομένος από την οικογένεια του και αφού έχει χάσει τα πάντα.

Η Αιμιλία θα βοηθήσει την αδερφή της, Ζωή να σωθεί από τον σατράπη σύζυγό της. Στα επόμενα επεισόδια μάλιστα, θα δούμε να αποκαλύπτουν στην Κορίνα ότι ο Ακύλας δεν είναι ο πραγματικός της πατέρας και πως είναι καρπός ενός παράνομου, αλλά αληθινού έρωτα.

Άγριες μέλισσες: Ο Λευτέρης συμμαχεί με το Διαφάνι

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το τέλος των πρωταγωνιστών

Η Κορίνα θα μάθει πως ο πραγματικός της πατέρας έφυγε από τη σφαίρα του Ακύλα κάτι που δεν θα το συγχωρήσει ποτέ. Η Κορίνα μαζί με τη μητέρα της και τη θεία της θα προσπαθήσουν να σωθούν. Τα spoiler θέλουν τον Λευτέρη να είναι αυτός που βάζει τέλος στην ζωή του πατέρα του. Άλλοι θέλουν τον Ακύλα να αυτοκτονεί, αφού τα έχει χάσει όλα.

μένει να δούμε αν τελικά ο Ακύλας θα φύγει από αυτή την ζωή προδομένος από όλους και οδηγούμενος στον θάνατο από τον ίδιο του τον γιο που τόσο πολύ ταλαιπώρησε και δεν αγάπησε ποτέ.

Από την άλλη έχουμε και τους αρραβώνες Δρόσως  – Κωνσταντή άντε να χαρούμε και λίγο και μέσα σε όλα αυτά εξαφανίζεται και ο Ζάχος.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας τιμωρεί την Μυρσίνη

Άγριες μέλισσες: Ο Λευτέρης συμμαχεί με το Διαφάνι

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96

Πολλά μας περιμένουν ακόμη αγαπητοί μου ,πολλά και απρόοπτα. Δεν πάει το μυαλό σας σας λέω….

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close