Άγριες Μέλισσες: Ο μεγάλος κίνδυνος για τον Λάμπρο και το αντίο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς έρχεται Ο μεγάλος κίνδυνος για τον Λάμπρο και το αντίο

Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη μην επαναπαυθείτε παιδιά και μας έρθει κανένα ξαφνικό…

Βρισκόμαστε πια προς την τελική ευθεία που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Ιουνίου, για να κλείσει αυτός ο κύκλος των τριών χρόνων των Άγριων Μελισσών. Πριν μπουν σε μία τάξη οι ζωές των ηρώων μας, θα έχουμε και θλιβερές απώλειες.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας τιμωρεί την Μυρσίνη

 

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών, θα έχουμε την κορύφωση όλων των ιστοριών αλλά και όλων των γεγονότων του παρελθόντος που έχουν μείνει ως ανοικτές υποθέσεις. Η λέξη δικαίωση δεν είναι η ακριβής για να περιγράψει όσα συμβούν. Δεν θα κλειστούν όλοι όσοι έχουν κάνει κακό στη φυλακή.

Αλλά ούτε και όσοι έχουν κάνει καλό, θα ζήσουν απαραίτητα ευτυχισμένοι. Κάποιοι ήρωες θα έχουν ένα θλιβερό τέλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άγριες Μέλισσες ANT1 (@agriesmelisses.ant1tv)

Η φυγή και ο ηρωισμός

Άγριες Μέλισσες: Ο μεγάλος κίνδυνος για τον Λάμπρο και το αντίο

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Το σκάει ο Σταμάτης από το Διαφάνι

Ο Ζάχος Λυκογιάννης ήταν ένα πρόσωπο αμφιλογόμενο λόγω πολιτικών πεποιθήσεων, άτυχο ερωτικά γιατί είχε πάντα στην καρδιά του την Ελένη, αλλά αυτός ήταν ένας καταδικασμένος έρωτας, αλλά τουλάχιστον δίκαιος.

Απογοητευμένος θα φύγει από το Διαφάνι, αφού πια δεν μπορεί να μείνει ως αξιωματικός, προδομένος για όσα πίστεψε και η ζωή του θα είναι σε κίνδυνο από τους ίδιους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε. Κανείς δεν θα ξέρει που βρίσκεται και η Ελένη θα ζήσει με την αγωνία για το τι απέγινε ο εφηβικός της έρωτας.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Παντρεύεται η Ασημίνα με τον Νικηφόρο

Ο Πέτρος Ορφανίδης από την άλλη πλευρά, τον οποίο ενσάρκωσε υποδειγματικά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, θα παραμείνει μέχρι τέλους ο άνθρωπος των ιδανικών σύμφωνα με το queen.gr  . Και της αδιάκοπης μάχης για τη δικαιοσύνη. Αλλά θα γίνει παραπάνω παράτολμος από ότι πρέπει και θα χάσει τη ζωή του πάνω στο καθήκον. Αυτό που εκείνος θεωρεί καθήκον.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Γυρίζει σελίδα ο Ζάχος

Άγριες Μέλισσες: Ο μεγάλος κίνδυνος για τον Λάμπρο και το αντίο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 93 , 94 , 95 , 96

Ο Λάμπρος από εκείνη τη μάχη, λίγο πριν σκοτώσει η αστυνομία τον Πέτρο, θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο. Όχι μόνο να συλληφθεί, αλλά και να κινδυνέψει η ζωή του. Και χρονικά αυτό θα συμβεί λίγες ώρες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί η Ελένη. Ώρες αγωνίας θα ζήσουν και οι δύο. Όμως όλοι ξέρουμε ότι τουλάχιστον για αυτό το ζευγάρι θα έχουμε happy end.

Η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη αλλά και ο Πέτρος Καλκόβαλης, στην παρουσίαση του βιβλίου της Μελίνας στις αρχές του φθινοπώρου, μας είχαν προειδεάσει για αυτό, λέγοντας μας και μπροστά στην Μαρία Κίτσου, αλλά και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, πως όχι μόνο θα γίνουν γονείς, αλλά θα κάνουν και πολλά παιδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kitsou (@marika.kitsou.official)

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close