Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας τιμωρεί την Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δούκας τιμωρεί την Μυρσίνη

Δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση της μόνο αυτό έχω να πωωωωωω… Ετοιμαστείτε για μεγάλο σόου…

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Γυρίζει σελίδα ο Ζάχος

Η Μυρσίνη συνεχίζει να συναντιέται κρυφά με τον Ακύλα και να σχεδιάζει πίσω από την πλάτη του Δούκα προς όφελός της. Ο Ακύλας στα επόμενα επεισόδια θα αποκαλύψει στον Δούκα ότι η γυναίκα που εμπιστεύεται και νόμιζε σύμμαχο του τον έχει προδώσει. Ο Δούκας που πια έχει χωρίσει από την Αντιγόνη βάζει σκοπό να τιμωρήσει τη Μυρσίνη και να την διώξει μια και καλή από την ζωή του αφού πρώτα της δώσει ένα μάθημα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος μετανιώνει για τον γάμο με την Ρένα

Σε ένα γλέντι με αφορμή τις Απόκριες στο καφενείο του χωριού η Μυρσίνη και ο Δούκας θα έρθουν αντιμέτωποι με τους χωριανούς που για ακόμη μια φορά θα τους ζητήσουν να εγκαταλείψουν το χωριό αφού είναι και πάλι ανεπιθύμητοι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @agriesmelissesbackstage

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας τιμωρεί την Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το σκάει ο Σταμάτης από το Διαφάνι

Η Μυρσίνη ξέρει πως πια ο Ακύλας ήταν εκείνος που παραλίγο να σκότωνε τον γιο της και λήγει τη μυστική συνεργασία μαζί του: Έβαλες να σκοτώσουν τον γιο μου! Δεν έχω καμία δουλειά λοιπόν μαζί σου, τελείωσε εδώ η συνεργασία μας και θα μου έκανες μεγάλη χάρη να μη σε έβλεπα ξανά μπροστά.

Εκείνος όμως δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Έτσι εισβάλλει στο αρχοντικό των Σεβαστών και μπροστά σε όλους αποκαλύπτει: Η γυναίκα σου, Δούκα, σε πρόδωσε! Σε αντάλλαγμα να σε χωρίσω με την Αντιγόνη, εκείνη έσκαβε το λάκκο σου στο έργο του αεροδρομίου. Μεγάλες Σεβαστέ, πιάστηκες κορόιδο.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Μεγάλε Σεβαστέ πιάστηκες κορόιδο

Ο Δούκας θα οδηγηθεί ξανά σε σκοτεινά μονοπάτια, αφού έχει χάσει τους πάντες από δίπλα του. Ζητά από τη Μυρσίνη να φύγει από το Διαφάνι και να μην την ξαναδεί μπροστά του. Μένει να δούμε τι εκπλήξεις ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι και ποιο τελικά θα είναι το φινάλε του ζευγαριού.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close