Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης βρίσκει τον Δούκα νεκρό

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι τραγικές καθώς θα δούμε τον Μελέτη να βρίσκει τον Δούκα νεκρό.

ΣΟΟΟΟΟΟΟΟΚ για τον Μελέτη. Πραγματικά τώρα θα ανατριχιάσουμε πιστεύω…

Το δράμα κορυφώνεται καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της σειράς… Το ίδιο και η δικαίωση… Ο Μελέτης ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τον Δούκα. Ξέρει ότι κινδυνεύει μετά την απόδραση του Ακύλα και θα κάνει τα πάντα για να τον αποτρέψει. Την ίδια στιγμή ο Μεγαρίτης καταδιώκει με μανία τον Δούκα.

Άγριες Μέλισσες: Σε αυτήν την σειρά θα πρωταγωνιστήσει ο Δούκας μετά το φινάλε

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Κωνσταντής και Δρόσω περιμένουν παιδί

Θέλει να τον κάνει να πληρώσει για την προδοσία του. Τον βρίσκει και τότε οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι σε μία μάχη που θα έχει μόνο έναν νικητή. Αυτή τη φορά ο μεγάλος και τρανός Σεβαστός δεν τα καταφέρνει καθώς πέφτει νεκρός από τα χέρια του Ακύλα. Ο Μελέτης φτάνει στο τόπο του εγκλήματος πολύ αργά….

Τυφλωμένος από μίσος και οργή, ορκίζεται εκδίκηση. Θα σκοτώσω τον Ακύλα με τα ίδια μου τα χέρια λέει. Και ξεκινά το ανθρωποκυνηγητό… Δεν έχει πια τίποτα να χάσει, ακόμα και αν τον σκοτώσει μπροστά σε μάρτυρες. Δεν θα πάρει πολύ στον Μελέτη να εντοπίσει τον Ακύλα. Τι κι αν άλλοτε ήταν πεθερός του;

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας λέει την αλήθεια στο Ζάχο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη ζητάει συγγνώμη από τις αδερφές Σταμίρη και πεθαίνει

Αυτή η σχέση έχει τελειώσει προ πολλού. Ο Μελέτης δεν νιώθει πια τίποτα για εκείνον. Όταν βρίσκεται απέναντι στον Ακύλα, του λέει ότι θα πληρώσει για όσα έκανε. Η πάλη ανάμεσα τους θα είναι ολέθρια. Ο Μελέτης θα φύγει μόνο αν σκοτώσει τον Μεγαρίτη ή αν σκοτωθεί προσπαθώντας. Καταφέρνει να τον αποκεφαλίσει και να βάλει έτσι τέλος στην τραγική τους ιστορία.

Στη συνέχεια ουσιαστικά παραδίνεται στην αστυνομία, γνωρίζοντας ότι το τέλος του θα είναι επίσης φρικτό… Ο Μελέτης θα μπορούσε να εξαφανιστεί από προσώπου γης μετά την δολοφονία του Ακύλα, αλλά δεν το κάνει. Με τον θάνατο του Δούκα, χάθηκε το νόημα να ζει και ο ίδιος… Η αστυνομία εξάλλου έχει έναν φάκελο γεμάτο με εγκληματικές πράξεις που τον βαραίνουν.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το σκάει από την φυλακή και θέλει να σκοτώσει την Ελένη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 137 , 138 , 139 , 140

Εκείνος δεν αρνείται τίποτα. Η απόφαση για θανατική ποινή δεν αργεί να εκδοθεί… Έχει χάσει την Πηνελόπη για πάντα, οπότε δεν έχει νόημα να ζήσει… Ο Μελέτης οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλέραμα, το παγωμένο βλέμμα του κοιτάζει τις κάννες των όπλων. Δεν είναι βλέμμα του φόβου αλλά λύτρωσης… Κάθε σφαίρα που δέχεται στο κορμί του είναι για καθέναν που έβλαψε…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close