Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος: Περιλήψη επεισοδίου 25

Άγριες μέλισσες : Ο Μιλτιάδης μεταφέρεται σε ψυχιατρική κλινική

 

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψη επεισοδίου 25.

Όλα αυτά που θα δούμε στα επόμενο επεισόδιο στην αγαπημένη σειρά του αντεννα.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες spoiler : Ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Σεβαστού

16/10/20 ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25 Β ΚΥΚΛΟΣ

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 25 β Κυκλος Η απεργία πείνας στη φυλακή συνεχίζεται και οι κρατούμενες μ’ εκπρόσωπο την Ελένη μεταφέρουν τα αιτήματα τους στον Βόσκαρη που δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, που ανησυχεί την Ελένη. Η Βιολέτα καταρρακωμένη απ’ την κατάσταση του Μιλτιάδη, ο οποίος μεταφέρεται σε ψυχιατρική κλινική όπου εκεί θα εκτίσει και την ποινή του, μαθαίνει και με τον πιο άσχημο τρόπο για την φυγή του Παναγιώτη στην Αμερική.

Ο Νικηφόρος πείθει τον Λάμπρο να τον βοηθήσει να μπει στον συνεταιρισμό και το ίδιο κιόλας βράδυ οι αγρότες ψηφίζουν για την συμμετοχή του Νικηφόρου στον συνεταιρισμό. Ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο και τον βγάζει απ’ τη κεφαλή των επιχειρήσεων τους και την αναθέτει στον Κωνσταντή. Θα το δεχτεί ο Νικηφόρος ή έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του; Η Δρόσω περνάει μ’ επιτυχία την πρώτη της οντισιόν ως τραγουδίστρια. Όμως ο κόσμος της νύχτας και μάλιστα… στην Τρούμπα δεν είναι αυτός που φαντάζεται και το βάζει στα πόδια.

Η Ελένη οδηγείται στο σπίτι του Βόσκαρη για να το καθαρίσει και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη μ’ έναν γνώριμο εφιάλτη… Τη δύναμη ενός άντρα που θέλει να της κάνει κακό. Θα καταφέρει αυτή τη φορά η Ελένη να επιβιώσει; Θα επαναλάβει το λάθος του παρελθόντος ή θα χάσει ολοκληρωτικά;

Δείτε επόμενα επεισόδια και σπόιλερ για τις Άγριες μέλισσες με ένα κλικ εδώ

Close