Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης μπαίνει στο ψυχιατρείο – Η Ανέτ καταρρέει

Οι ελπίδες του Λάμπρου και της Ανέτ  χάνονται γιατί ο Μιλτιάδης τελικά μπαίνει  στο ψυχιατρείο. Ο Μιλτιάδης είχε σαν σκοπό  να πείσει τις αρχές ότι ο Μελέτης δολοφόνησε τον Γιάννο. Παρόλα αυτά η συμπεριφορά του απέναντι στον διευθυντή της αστυνομίας ήταν απαράδεκτη και αυτό εξόργισε τον διευθυντή με σκοπό να τον συλλάβει .

Ο Λάμπρος τα έχει χαμένα . Ο πατέρας του πηγαίνει στην φυλακή και ο σκοπός του Μελέτη έπιασε. Οι Σεβαστοί κατάφεραν αυτό που ήθελαν και έδιωξαν τον Μιλτιάδη από το Διαφάνι και έτσι θα μπορούν να κάνουν τις απατεωνιές τους άφοβα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες spoiler: Όλα ανατρέπονται την νέα σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης μπαίνει στο ψυχιατρείο – Η Ανέτ καταρρέει

Η Ανέτ, μόλις καταλάβει  ότι  ο Μιλτιάδης μπαίνει σε ψυχιατρείο, γίνεται έξαλλη.  Απειλεί τον  στον Δούκα ότι θα τα πει όλα  στην αστυνομία για τον φόνο του Θέμελη. Επίσης τάσσεται ενάντια στο παιδί της, παρόλη  την αγάπη που του έχει .

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης μπαίνει στο ψυχιατρείο – Η Ανέτ καταρρέει

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η δικαίωση για τον φόνο του Γιάννου

Καταλαβαίνει πλέον ότι ο Μελέτης και ο Δούκας είναι αχώριστοι σύμμαχοι. Ξέρει πια πως για να τους αντιμετωπίσει πρέπει να παρει δραστικά μέσα  απειλώντας τους . Η Ανέτ θα κάνει τα πάντα για να βγει ο αδελφός της από το ψυχιατρείο, με τον Μελέτη να αρνείται να την δεχτεί ξανά ως μητέρα και εκεί θα επέμβει ο Δούκας.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close