Άγριες μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Δούκα

Αυτό είναι το τέλος του Δούκα Σεβαστού στην αγαπημένη μας σειρά Άγριες μέλισσες.

Ο Δούκας Σεβαστός με τον χαρακτήρα του, είναι ο πρωταγωνιστής που αγαπάμε και μισούμε ταυτόχρονα.

Ποιο θα είναι το τέλος του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες μέλισσες;

Η δράση του Δούκα δεν σταματά

Άγριες μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Δούκα
Η στάση του Δούκα θα τον οδηγήσει άμεσα στο τέλος του, στις Άγριες Μέλισσες. Ένας μάρτυρας κλειδί, σε συνδυασμό με την κατάθεση της Πηνελόπης εναντίον του, θα τον οδηγήσουν ένα βήμα πριν τη φυλακή. Ο Βόσκαρης θα πετύχει τον στόχο του και θα τον εκδικηθεί μέσα από τη φυλακή, με τα εγκλήματά του να έρχονται ένα προς ένα στην επιφάνεια.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Ο Δούκας παίρνει τα χωράφια της Λενιώς

Έτσι, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, το τέλος του δεύτερου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες θα βρει τον Δούκα Σεβαστό πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Εκεί, μόνος και απελπισμένος θα μείνει για αρκετό καιρό, μέχρι -φυσικά- να αφεθεί ξανά ελεύθερος. Κι ενώ όλοι θα χαρούν με αυτή την εξέλιξη – εκτός από την Μυρσίνη- η επιστροφή του Δούκα στο Διαφάνι θα φέρει μαζί της ένα μαύρο σύννεφο απελπισίας.

Πότε έρχεται το τέλος του Δούκα;

Άγριες μέλισσες: Αυτό είναι το τέλος του Δούκα

Η καλή συνεργασία του Δούκα με την οργάνωση Αβάντες θα τον βγάλει από την φυλακή, στον τρίτο κύκλο. Τότε, όχι μόνο θα είναι ελεύθερος, αλλά θα έχει και υψηλόβαθμη θέση, δίπλα στην κυβέρνηση. Ένας νέος φαύλος κύκλος θα ξεκινήσει, μέχρι το τέλος του Δούκα να έρθει μια και καλή στις Άγριες Μέλισσες, τον Ιούνιο του 2022.

με πληροφορίες από το youfly.com

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close